Skip to main content

Ninja Warrior ajunge la final. Începe „Falsez pentru tine”

 
Ninja Warrior ajunge la final. Începe „Falsez pentru tine”

Se termină acţiune, începe cântatul. Pro TV anunţă debutul noului show muzical, Falsez pentru tine, prezentat de Mihai Bobonete. Emisiunea începe duminică, 4 noiembrie, pe tronsonul lăsat liber de Ninja Warrior care ajunge la final săptămâna aceasta (pe 28 octombrie).

Publicitate

Show-ul este realizat după formatul internaţional „I can see your voice”. Fiecare ediţie are un invitat special, o vedetă, care va trebuie să descopere care dintre cei 8 concurenţi aflaţi pe scenă spune adevărul şi care minte.

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet format din concurentul finalist şi cântăreţul celebru.

Dacă nu, se vor amuza de o performanţă deloc reuşită între artist şi farsor.

Concurentul care reuşeşte să-l păcălească pe invitat şi ajunge în finală fără să cânte pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei, iar dacă finalistul este un bun cântăreţ, atunci câştigă un single semnat HaHaHa Production.

Mihai Bobonete:

„Veţi vedea un show cu multă distracţie, în care nu vocile sunt importante, ci capacitatea invitatului de a intui cine spune adevărul şi cine nu. Sunt convins că oamenii se vor uita la Falsez pentru tine, nu pentru că sunt eu prezentator sau pentru că am patru consilieri speciali, ci pentru că este primul show în care nu căutăm vocea, ci concurentul care încearcă să şi-o ascundă cel mai bine.”

Pe tot parcursul show-ului, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira şi Răzvan Fodor îl vor consilia pe invitat ca să ia cele mai bune decizii.

Reamintim că emisiunea Falsez pentru tine are în echipa de producători pe Dana Mladin, unul dintre cei mai vechi producători ai Antenei 1, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Petrisor O. dc nu dati audientele de duminica seara ?! e adevarat cum se lauda KanalD ca , mascariciul de Chirita ar fi batut Ninja dp pe Pro tv !? sau a fost un blat intre ProTv si turci ca deja la KanalD a plecat un om important ...iar la Exatlon e teatru si circ pt audienta ....
  • Doru Doru
    "Doru"
    Eu imi iau banii de la serviciu. tu? tot la subsol lucrezi? Penibilule ... iati si tu alt nume
  • Doru Doru
    "Adevarul chiar doare ... este o emisiune de ProX"
    Nu te lasa... Esti platit bine se pare.
  • Mile aka Livia Pilă Mile aka Livia Pilă
    Nu te lasa,continua ca o faci bine.
  • Doru Doru
    Adevarul chiar doare ... este o emisiune de ProX
  • Doru Doru
    "Ninja Warrior este foarte plictisitor. O ora sau doua vezi acelasi traseu parcurs de mai multi oameni. Nimic spectaculos. Daca nu era pe ProTV cred ca era cam pe unde este Pro X-ul in audiente. Bine ca se termina!"
    Iar au inceput "trolleri"... Adevarul doare pentru unii care intra pe acest site.
  • Doru Doru
    Ninja Warrior este foarte plictisitor. O ora sau doua vezi acelasi traseu parcurs de mai multi oameni. Nimic spectaculos. Daca nu era pe ProTV cred ca era cam pe unde este Pro X-ul in audiente. Bine ca se termina!
  • F F
    Nici robotii nu ar fi așa bătuți în cap ca mile și Putina. :)) toți asa-zișii protevisți au lăsat comentarii negative sau neutre la adresa emisiunii, dar ei tot de Doru și marian se iau ca lauda pro. Unde mai băieți?

    Chiar și dacă îți place o televiziune, poti sa lauzi televiziunea aia fără sa pupi ca un disperat la tot ce îți arunca. Mile și Putina nu pot. Le place prea mult sa pupe pentru antena. :))
  • Expertul Expertul
    Esec garantat! Format pentru televiziuni de mana a doua, iar producatoarea n-are fata de Pro! @dani, Din pacate, in acest an, chiar si auditiile Romanii au talent se filmeaza la Kentauros.
  • Doru Doru
    "Razvan Putina", poate mai bine recitesti toate comentariile, inainte sa postezi ceva... Ce am scris mai jos ?
    "Daca incepe Bobonete cu glumele lui ca in "Vocea Romaniei Junior", nu dau mari sanse emisiunii."
  • marian marian
    JK , serialul va fi in grila de primavara inca se mai filmeaza , am inteles ca vor fi 13 episoade , si vor sa-l faca ca lumea nu la repezeala
  • marian marian
    Mai Razvane ,chiar nu poti sa comentezi fara sa jignesti pe cineva te-a jignit cineva acum daca nu poti nu mai comenta vezi pa cineva ca a laudat emisiunea , vom vedea ce o iesi
  • marian marian
    Mile nici-o problema , o scoate daca nu merge sau o baga dupa un film , eu in locul lor o bagam martea dupa Las Fierbinti acum sa vedem de ce e in stare o producatoare de la antenuta cred ca daca este esec zboara unde este locul la ANTENA ,
  • Razvan Putină Razvan Putină
    O emisiune de *** , dar lui Doru si marian le place ca doar se vede pe Pro! Înghițiți si *** asta de emisiune, acest Bobonete este o mare ***, umor de 2 lei are pe el!
  • dani dani
    bobonete este un prezentator antipatic. iar echipa si production value-ul miros fix ca emisiunea aia noua cu andreea banica de la tvr. oops.
    pro tv face numai tampenii in ultimul timp. traiasca vesnicul Kentauros. mic si ieftin. bvbv

Trimite un comentariu

sus