Skip to main content

Talent Show nou la Pro TV, cu Loredana şi Cabral. Emisiunea cu 100 de juraţi. Cum arată formatul.

 
Talent Show nou la Pro TV, cu Loredana şi Cabral. Emisiunea cu 100 de juraţi. Cum arată formatul.

UPDATE. Potrivit presei internaţionale, show-ul va avea opt ediţii a câte 60 de minute şi va fi filmat spre finele acestui an în platoul Endemol din Polonia.

Publicitate

VIDEO. Din primăvară, avem încă un concurs de voci pe TV. Pro TV pregăteşte un nou format All Together Now, achiziţionat de la Endemol-Shine, avându-i în prim plan pe Cabral şi pe Loredana. Primul, pe post de prezentator. Loredana va avea un rol special. Detalii, în continuare:

Despre format:

Un concurent cântă pe scenă în faţa unui public format din 100 de juraţi - oameni din industria muzicală. Dacă un juraţi apreciază concurentul, se ridică în picioare şi începe să cânte împreună cu el (la formatul original BBC a existat un concurent la care au cântat împreună cu el toţi cei 100 de juraţi). Se crează un fel de cor, de unde şi numele emisiunii All Togheter Now. Câştigă concurentul care ridică cei mai mulţi juraţi în picioare. Loredana este juratul şef (în varianta BBC juratul-şef a fost Geri Halliwell).

Stella Litou, Director de Programe PRO TV:

„Suntem extrem de entuziasmaţi că vom începe această călătorie într-o nouă producţie pe care o vom difuza anul viitor, All Together Now. Este un show pentru toată familia, plin de emoţie şi răsturnări de situaţie. Puterea de a te alătura, fie că eşti în studio, fie că eşti acasă, aduce foarte multă prospeţime într-un show muzical care creează o atmosferă de neratat.”

Formatul All Together now a fost difuzat prima dată de BBC in Marea Britanie, după care a fost achiziţionat de nouă ţări printre care Brazilia, Australia şi de alte ţări din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group.

Cum arată formatul internaţional

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iepurasu' Iepurasu'
    Numele românesc ar putea fi:
    „Hai toată lumea!”
  • marian marian
    F, parerea mea este ca acest format Falsez ....... este de umplutura mai bine il baga martea dupa Las Fierbinti , si dumineca ramanea cu filme asa nu stiu daca scoate ceva
  • Bastian Bastian
    Ce de anteniști disperați,. Pro TV e numărul unu
  • F F
    Dincolo de obsedații anteniști, sunt uimit de comentarii. Da, putem sa fim sceptici fiindcă talent show-urile muzicale prind din ce în ce mai puțin, dar formatul nu este deloc rău. Eu știu ca a reușit sa dea câteva videoclipurile virale acum câteva luni, ceea ce nu prea mai reușește nici The Voice sau X Factor. Eu zic ca este mult mai bine decât Vocea junior. Nu înțeleg totuși de ce au aglomerat piața și cu Falsez, dacă aveau în cap sa aducă formatul ăsta mai de succes.
  • Dragoş Dragoş
    Unora, gen Putină, li se potriveşte la fix programul de pe vremea lui Ceauşescu. În loc să ne bucurăm ca apar formate noi, începem şi aruncăm cu noroi, deşi acestea nici nu au început. Aşa e când eşti postac de serviciu.
  • marian marian
    Allex , iti multumesc frumos ,
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Ceva audiente de aseara???? Ce au facut ciobanii cu Anamaria Prodan?
  • Razvan Putină Razvan Putină
    "marian" este un format expirat ca tine! Si cu asta am spus tot!
  • Allex Allex
    Marian, SNL este formatul american de varietăți “ Saturday Night Live”, un format ce prezintă un divertisment curat, care dureaza de 60 de ani.
  • marian marian
    Mai oamenii buni , sa asteptam sa vedem ce va fi esec sau nu nici nu a inceput si deja comentam intradevar ca trebuie sa schimbe studioul poate reuseste , Dani ai perfecta dreptate si eu vroiam Masterchef , dar ca atatea emisiuni pe acest subiect nu stiu daca merita sa mai faca doar daca gasesc jurati ca lumea , RAT nu cred ca este pe marginea prapastiei deocamdata Allex explica si mie denumirea intreaga la SNL , te rog frumos daca nu te superi
  • ahab ahab
    cabral si "am intrebat o suta de jurati."
  • ahab ahab
    100 de jurati or gasi ei, problema e ca astia trebuie platiti. de aceea din cei o suta ,90 vor fi niste mediocri, anonimi. eu cred ca e aberant si contraproductiv, ca si la antena unu, sa tot arunci pe piata cu noi si noi formate in loc sa le consolidezi pe cele vechi. iar cand cele vechi pierd din viteza, abia atunci sa vi cu ceva nou. R.A.T, Vocea, Masterchef, Visuri ,Fermier, serialul Las Fierbinti sunt suficiente pt prime time. pe perioada moarta, de vara, vino cu ceva light, investitii minime, de vacanta, ca oricum scade consumul tv.
    le fel si antena unu. ai Chefi, x factor, insula, telenovela romaneasca ,te cunosc de undeva, emisiunea cu copii a lui negru, iumor...gata ,frate ! cand alea devin incete, pierd din viteza, vino cu ceva nou. sa tot dai in public in fiecare toamna cu alte noi productii e aiurea pt ca se pierde publicul format deja, cel solidificat.
  • Allex Allex
    Dani, pregatesc si SNL pt 2019, vor anunta in curand!
  • dani dani
    Mi se pare o idee de show super stupida. Chiar sunt curios de unde or sa ia 100 de jurati din industrie... probabil o sa cheme si lautari de pe la nunti :)) Si cum o sa ii plateasca pe toti? E o investitie inutila in oameni si in tehnica + decoruri.
    La Vocea au taiat (din nou) numarul de live-uri, auditiile Romanii au talent se filmeaza in Kentauros, nu in sali de spectacol reale. Astia taie bani de la pilonii postului si ii baga in prostii de-astea nememorabile care tipa a ieftin si kitsch precum "Ninja Warrior", "Falsez" sau "All together". Pro tv se ingroapa singuri, degradand an de an formatele de succes, pentru a face experimente esuate cu viata scurta. Felicitari, ce pot sa zic!

    Masterchef e mort si ingropat, iar Vocea si RAT pe marginea prapastiei. In afara de Ferma vedetelor, niciuna din inventiile noii conduceri nu a avut viata lunga si nu au ramas in memoria si sufletul spectatorilor.

    Anyway, sunt sigur ca studioul din kentauros este mai mult decat pregatit sa hostuiasca INCA o emisiune xD
  • Andreas Andreas
    Macar scapam pt una din productii de Kentauros! :)) sper ca liveuri le de la romanii sa le mute in alt studio.

Trimite un comentariu

sus