Skip to main content

RCS pregăteşte lansarea primei televiziuni 4K din România. Solicitarea, depusă la CNA

 
RCS pregăteşte lansarea primei televiziuni 4K din România. Solicitarea, depusă la CNA

Grupul Digi se pregăteşte să intre pe zona de televiziune 4K (Ultra HD).

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului discută în şedinţa publică de marţi prima solicitare de licenţă TV prin satelit pentru o televiziune 4K. Este vorba despre reţeaua RCS&RDS, pentru televiziunea Digi 4K, potrivit ordinii de zi, trimisă către presă. Dacă va primi licenţă, televiziunea va fi una cu profil generalist.

Dacă CNA va analiza solicitarea RCS în şediţa publică de mâine, va fi nevoie de cel puţin şase voturi din partea a cel puţin opt membri prezenţi, pentru a fi aprobată.

Citeşte şi: RCS a primit licenţă pentru Digi 4K. Postul va difuza şi meciuri de Champions League şi Europa League. Când va începe să emită

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Genius Genius
    @Dieter Schultz @Mihai Mihaii
    Am smart tv cu smartcam, probleme sunt doar la Digi Life, World si Animal World. Restul canalelor HD se vad impecabil

    Referitor la Digi, nu stiu ce lipseste din grila ? Poate acel mult ravnit AMC care nu ma intereseaza, e plin de canale de filme. Era mai bun MGMul. Si VH1 Classic. Asta din urma, DA ! E lipsa
  • Cristi Cristi
    Liviu Sora dacă apare un canal 4k asta nu că la canale tv HD se va opri aici vor continua și cu canale tv HD !
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    @ genius, da e de la decodor. Foloseste smartcam daca esti pe cablu. Prin satelit calitatea programelor difera in functie de cat de multe sunt puse pe un transporder. Cu cat sunt mai putine cu atat calitatea e mai buna.
  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    @genius...posibil decodorul . Ar fi mai OK un TV smart cu cam card in tv si atunci ai HD fara greturi. @liviu sora digi are canale HD atitea cite poate sa dea. Ai sport HD pe 4 canale. Idem NGC si Wild + viasat sau History. Acum unii pling dupa AMC ...poate vine. Atunci dupa ce vor plinge?! Filmele "sar" de la Paramount pe Filmcafe apoi Diva si inapoi...
  • Genius Genius
    Digi investeste in tehnologie. Dar nu stiu daca are rost. Digi Life si World in HD la mine se vad cu "patratele". E oare de la decodorul meu ? Restul canalelor se vad bine. Cat despre grila Digi, e cea mai buna dupa mine. Mai ales in raport pret/calitate. Nu stiu ce canale sunt in tara f bune si nu sunt pe Digi
  • Jon Snow Jon Snow
    Bine punctat Nae Stan.
    Pe mine nu m-ar deranja sa se imparta grila de programe:20 generaliste+TVR de 15 lei,restul pachete,pentru care platesti cel putin 10 lei in plus.
    Sport 15 lei.
    Documentare 10 lei
    Filme 10 lei.
    Pachetul MaxPack(HBO+Cinemax) 6 lei.
    Muzica tineri 5 lei.
    Muzica populara 5 lei.
    Programe Hd 10 lei.
    Adulti 10 lei.
  • Nae Stan Nae Stan
    Astia care vor, si vor, si tot vor cate ceva in plus, sunteti gata sa si platiti corespunzator? Ca Digi nu a marit preturile, in lei, de vreo 10 ani, in timp ce toti competitorii cresc constant, cu mai mult sau mai putin, abonamentele la serviciile TV.
  • Cristi Cristi
    Bravoa Digi dar vrem și AMC HD
  • an an
    Asta da stire pentru Romania... Presupun ca au deja infrastructura, si odata cu aceasta intrare pe piata, cu siguranta si Pro Tv va face mutarea , si de ce nu si alte programare... Super!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Digi are cea mai slaba grila de canale, cele mai putine HD-uri si ei vor 4K... Astia chiar ca sunt nesimtiti fata de utilizatori. Mai bine ar mari grila HD si ar aduce posturile lipsa care se gasesc in grila UPC.

Trimite un comentariu

sus