Skip to main content

Realitatea TV îşi face partid: Partidul Realitatea. Câţiva angajaţi ai staţiei, membri

 
Realitatea TV îşi face partid: Partidul Realitatea. Câţiva angajaţi ai staţiei, membri

Mai mulţi oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea, scrie HotNews, care a descoperit cererea de înfiinţare a formaţiunii politice pe site-ul instanţelor de judecată.

Publicitate

Fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră şi şefa de la administrativ, Doriniţa Birjaru, după cum a declarat pentru Hotnews Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV. Alături de aceştia, în dosarul de înfiinţare a partidului mai figurează ca petenţi persoanele Cristina Liliana Anghel şi Elzy Gabriela Ciocan.

Ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în faţa intenţiei PSD a a închide sau prelua acest post critic, "nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit." Angajaţii au libertatea să aleagă dacă intră în partid, a spus Guşă pentru sursa citată.

Guşă spune că postul nu va fi televiziune de partid, mai notează HotNews.

Realitatea TV este în insolvenţă din 2011. La sfârşitul anului trecut, datoriile sale totale se ridicau la 68,9 milioane de euro. Potrivit datelor disponibile pe site-ul ANAF, obligaţiile fiscale totale, la mijlocul anului, se ridicau la 26 milioane de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Prea multi copiatori, si de nume, si de poze de profil. Am pus o poza, dupa cateva ore un "individ" cu numele "Doru" mi-a copiat poza. Am schimbat-o. A doua zi, a pus aceeasi poza. Am schimbat poza iar. Dupa alte cateva ore, iar a copiat poza. Penibili...
    Cum am mai zis; "trollul" e platit bine la unele persoane pe acest site...
  • prapastiosu prapastiosu
    Pelikane, vezi ca-l copiezi pe Daddy! Ala si-a facut partid si guvern cu secretarele din Videle, tu o iti faci partid cu secretarele din Realitatea.
    Si te mai dai original, ehhe! M-a apucat rasul de m-am *** pe *** cand am vazut ce ineptii iti trec prin tigva aia! Roaga-l pe Vizer sa-ti trimita in partid si niste judokani?
  • Doru Doru
    Mam inscris in partidu lu realitatea. mau facut secretar. mai sunt locuri libere. primi 100 de inscrisi primeste o poza cu autograf de la mentoru partidului. hai PR
  • Doru Oficial Doru Oficial
    "Doru" cel fals, vad ca tot insisti in a posta in numele meu. Vezi ca nu ma intimidez si eu tot o sa scriu parerile mele despre antenele tale. Mie imi place ce se da la Protv. La antene se dau numai emisiuni de tot rasul.
    "mile", vezi ca nu se primesc banii de postac daca postarile sunt pe alt nume.
  • Doru Doru
    ""Doru" de ce imi folosesti numele? Nu gasesti alte nume sa iti pui? Penibil"
    Asa, continua "mile". Sau sa iti zic "Razvan Putina" ? Nu ai mai aparut pe site de 2 zile...
  • Doru Doru
    "Doru" de ce imi folosesti numele? Nu gasesti alte nume sa iti pui? Penibil
  • Doru Doru
    "Deci eu sunt Doru si am sa inregistrez numele la osim, la cnsas, fps, cia si la fbi. Asta ca sa se stie sa numi mai plagieze mie numele Mile din Pascani. Te dau in judecata plagiatorule!"
    "mile", cand nu stii ce sa mai scrii legat de audiente, o dai in diverse. Vai de tine...
  • Doru Oficial Doru Oficial
    Deci eu sunt Doru si am sa inregistrez numele la osim, la cnsas, fps, cia si la fbi. Asta ca sa se stie sa numi mai plagieze mie numele Mile din Pascani. Te dau in judecata plagiatorule!
  • Doru Doru
    "Se intampla rar si cu doua persoane, dar tu ai ajuns la aberatii cu cate 5-6 persoane."
    Si ce ? Daca se intampla cu doua persoane, nu pot fi si 5-6 persoane ?
    Si iti mai scriu iar: "Pai nu esti si tu unul dintre ei ? Foloseste-ti numele adevarat, nu copia..." Ca "Doru Lelii" e o expresie, nu un nume.

    "In plus, pe pagina de media nu trebuie sa iti faci cont ca sa poti comenta"
    Pai nu poti, dar trebuie. Cum se face pe multe site-uri unde poti comenta. Astfel scapi de "trolleri" cu multe conturi. Nu stiu cat mai dureaza la "paginademedia"... Ai citit ?
    https://www.paginademedia.ro/2018/05/politica-de-confidentialitate
    Ca sa citez din stire: "Scopul prelucrării datelor îl reprezintă: funcționarea site-ului (creare cont)", sau "Puteţi modifica în orice moment orice informație deținută despre dvs."; "Procesul de modificare sau ștergere a datelor dvs se va realiza online, din contul dvs. Suntem în curs de implementare".
    Nu stiu cat dureaza aceasta "implementare"... Si eu nu vad optiunea "din contul dvs".

    Sau, si mai simplu. Ai voie sa comentezi pe site doar daca ai cont pe facebook (vechime de 2-3 ani).
  • Doru Lelii Doru Lelii
    Se intampla rar si cu doua persoane, dar tu ai ajuns la aberatii cu cate 5-6 persoane. In plus, pe pagina de media nu trebuie sa iti faci cont ca sa poti comenta, orice e trecut in dreptul numelui e bun. Si cel mai grav lucru sunt aberatiile pe care le sustii, ‘telectualule. Tu vorbesti defapt ca sa te bagi in seama.
  • Doru Doru
    "Plus ca a ajuns la aberatii de genul ca e o singura persoana cu diferite nume care scrie toate comentariile!"
    Pai nu esti si tu unul dintre ei ? "Doru Lelii"; sau "mile" ? Foloseste-ti numele adevarat, nu copia...

    Si da, chiar sunt persoane pe aici care isi fac multe conturi, doar sa "troleze". Explica cum doi comentatori cu nume "diferite" au postat comentarii identice, in aceeasi zi, la diferenta de doar 3 minute. Unul de la "Livia Pila", unul de la "Mile". Le vezi aici:
    https://www.paginademedia.ro/2018/09/fuego-emisiune-tvr-2-drag-de-romania-mea/comment-page-2/#comment-320509
    https://www.paginademedia.ro/2018/09/sezon-nou-cronica-carcotasilor-2018#comment-320507
  • Doru Lelii Doru Lelii
    Nu mai comentati pe pagina de media, ca orice parere nu ii convine lui Doru vi-o cenzureaza, chiar daca nu contine injurii. Comentand ii bagati bani in buzunar si ii alimentati aberatiile cu postacii platiti special sa il deranjeze. Plus ca a ajuns la aberatii de genul ca e o singura persoana cu diferite nume care scrie toate comentariile!
  • Doru Doru
    "Si Doru plagiatoru sa nu imi mai folosească numele meu. Eu pot dovedi că sunt Doru. Penibil"
    "mile", iar suferi de nebagare in seama ? Mai bine ne spui ce a facut "Antena 1" aseara...
  • Doru Doru
    Si Doru plagiatoru sa nu imi mai folosească numele meu. Eu pot dovedi că sunt Doru. Penibil ...
  • Doru Doru
    Acest "Doru Lelii", zis si "mile"; mai bine nu mai aberezi pe aici pe toate stirile. Suferi de nebagare in seama ? Vai de tine...

Trimite un comentariu

sus