Skip to main content

Realitatea TV își face partid: Partidul Realitatea. Câțiva angajați ai stației, membri

 
Realitatea TV își face partid: Partidul Realitatea. Câțiva angajați ai stației, membri

Mai mulți oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea, scrie HotNews, care a descoperit cererea de înființare a formațiunii politice pe site-ul instanțelor de judecată.

Fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru, după cum a declarat pentru Hotnews Cozmin Gușă, proprietarul Realitatea TV. Alături de aceștia, în dosarul de înființare a partidului mai figurează ca petenți persoanele Cristina Liliana Anghel și Elzy Gabriela Ciocan.

Publicitate

Ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în fața intenției PSD a a închide sau prelua acest post critic, "nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit." Angajații au libertatea să aleagă dacă intră în partid, a spus Gușă pentru sursa citată.

Gușă spune că postul nu va fi televiziune de partid, mai notează HotNews.

Realitatea TV este în insolvență din 2011. La sfârșitul anului trecut, datoriile sale totale se ridicau la 68,9 milioane de euro. Potrivit datelor disponibile pe site-ul ANAF, obligațiile fiscale totale, la mijlocul anului, se ridicau la 26 milioane de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • "Saracii" muritori de foame platiti la sacosa si cu datorii de peste 70 mil euro la stat. S-au saturat de "deontologeala" sau au primit ordin sa treaca de la vanatori la infanterie? Asta pentru cunoscatori. ***.
 • Pai ce partid esti? Deci dragnea face puscarie pt 200.000 lei si astia? Deci 200.000 e mai mare ca 68mil€.
 • Serviciile încearcă iar ... Au mai fost cu USR, partidu lu Ghiță, Ceolosi ...Vin alegerile se încearcă iar
  "Razvan Putina", sau "mile", sau "Livia Pila", iar iti faci multe conturi ? Penibil...
 • Serviciile încearcă iar ... Au mai fost cu USR, partidu lu Ghiță, Ceolosi ...Vin alegerile se încearcă iar
 • Nu am văzut-o în enumerarea membrilor fondatori pe doamna Denise Rifay (spre profunda mea dezamăgire, aş adăuga). Mi s-ar fi părut că dânsa era persoana ideală pentru a se ocupa de ideologia tânărului partid, dar şi o excelentă candidată la postul de Ministru al Sănătăţii în viitorul guvern Cozmin Guşă. Ba chiar aş vedea un portofoliu aparte pentru dumneaei, cel al Sănătăţii Psihice.

  Altfel, faptul că Insolvenţa TV este în - ce să vezi - insolvenţă tocmai din 2011 este, în sine, un record de-a dreptul remarcabil, ţinând cont că ar fi trebuit să fie deja lichidată. Dacă aş fi adeptul teoriilor conspiraţiei, aş zice că o mână pe cât de puternică, pe-atât de invizibilă şi de încărcată de epoleţi, ocroteşte partidul-televiziune de rigorile economiei de piaţă. Dar n-are cum.
 • bat cimpii ! n-au invatat nimic de la altii ( base-ponta-ciolos -teri - ddd etc ) in loc sa se uneasca intr-o opozitie puternica se farimiteaza in micropartide lesinate pe care electoratul nici nu-i poate memora *** politici De fapt Realitatea are o mare tendinta de a se umfla ca-s cei mai tari ( ? ) muscind pe cei ce fac ceea ce fac si ei Zilnic ne atrage atentia Individualisti In loc sa faca alianta cu cei care lupta si ei cum pot contra cancerului psd ( digi24 b1 nasul prima pro tv si citi ori mai fi )Nu pricepeti ca asa faceti jocul penalilor Un cor e mai puternic decit un solo
 • Partidul realitatea va avea sloganul: "cu iarba si manipulare trecem peste toate" sau "iarba verde de acasa".
  Gusa este un fel de... vizionar mai ceva ca Elon Musk. #irealitateadiniarba :))
 • Am crezut,când am văzut recent cand butonam si am dat pe Romania Tv despre partidul Realitatea,că este (încă) un fake de-al lor.Dar uite că nu
 • Partid din banii nostri... Asta e culmea, sa fi antiPSD cand nu iti platesti darile si nimeni nu are nimic cu tine. Curat Kamikaze !
  O sa ramana fara licenta ca Guerrilla ! Si nu o sa mai trebuiasca sa plateasca datoriile ! PamPam !

Trimite un comentariu