Skip to main content

Realitatea TV îşi face partid: Partidul Realitatea. Câţiva angajaţi ai staţiei, membri

 
Realitatea TV îşi face partid: Partidul Realitatea. Câţiva angajaţi ai staţiei, membri

Mai mulţi oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea, scrie HotNews, care a descoperit cererea de înfiinţare a formaţiunii politice pe site-ul instanţelor de judecată.

Publicitate

Fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră şi şefa de la administrativ, Doriniţa Birjaru, după cum a declarat pentru Hotnews Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV. Alături de aceştia, în dosarul de înfiinţare a partidului mai figurează ca petenţi persoanele Cristina Liliana Anghel şi Elzy Gabriela Ciocan.

Ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în faţa intenţiei PSD a a închide sau prelua acest post critic, "nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit." Angajaţii au libertatea să aleagă dacă intră în partid, a spus Guşă pentru sursa citată.

Guşă spune că postul nu va fi televiziune de partid, mai notează HotNews.

Realitatea TV este în insolvenţă din 2011. La sfârşitul anului trecut, datoriile sale totale se ridicau la 68,9 milioane de euro. Potrivit datelor disponibile pe site-ul ANAF, obligaţiile fiscale totale, la mijlocul anului, se ridicau la 26 milioane de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Lelii Doru Lelii
    ***
  • Ludovic cel mic Ludovic cel mic
    "Saracii" muritori de foame platiti la sacosa si cu datorii de peste 70 mil euro la stat. S-au saturat de "deontologeala" sau au primit ordin sa treaca de la vanatori la infanterie? Asta pentru cunoscatori. ***.
  • Mihai Mihai
    Pai ce partid esti? Deci dragnea face puscarie pt 200.000 lei si astia? Deci 200.000 e mai mare ca 68mil€.
  • Doru Doru
    "Razvan Putina", sau "mile", sau "Livia Pila", iar iti faci multe conturi ? Penibil...
  • Doru Doru
    Cine tot imi foloseste numele? Penibil...
  • Doru Doru
    Serviciile încearcă iar ... Au mai fost cu USR, partidu lu Ghiță, Ceolosi ...Vin alegerile se încearcă iar
    "Razvan Putina", sau "mile", sau "Livia Pila", iar iti faci multe conturi ? Penibil...
  • Doru Doru
    Serviciile încearcă iar ... Au mai fost cu USR, partidu lu Ghiță, Ceolosi ...Vin alegerile se încearcă iar
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Nu am văzut-o în enumerarea membrilor fondatori pe doamna Denise Rifay (spre profunda mea dezamăgire, aş adăuga). Mi s-ar fi părut că dânsa era persoana ideală pentru a se ocupa de ideologia tânărului partid, dar şi o excelentă candidată la postul de Ministru al Sănătăţii în viitorul guvern Cozmin Guşă. Ba chiar aş vedea un portofoliu aparte pentru dumneaei, cel al Sănătăţii Psihice.

    Altfel, faptul că Insolvenţa TV este în - ce să vezi - insolvenţă tocmai din 2011 este, în sine, un record de-a dreptul remarcabil, ţinând cont că ar fi trebuit să fie deja lichidată. Dacă aş fi adeptul teoriilor conspiraţiei, aş zice că o mână pe cât de puternică, pe-atât de invizibilă şi de încărcată de epoleţi, ocroteşte partidul-televiziune de rigorile economiei de piaţă. Dar n-are cum.
  • DODO DODO
    bat cimpii ! n-au invatat nimic de la altii ( base-ponta-ciolos -teri - ddd etc ) in loc sa se uneasca intr-o opozitie puternica se farimiteaza in micropartide lesinate pe care electoratul nici nu-i poate memora *** politici De fapt Realitatea are o mare tendinta de a se umfla ca-s cei mai tari ( ? ) muscind pe cei ce fac ceea ce fac si ei Zilnic ne atrage atentia Individualisti In loc sa faca alianta cu cei care lupta si ei cum pot contra cancerului psd ( digi24 b1 nasul prima pro tv si citi ori mai fi )Nu pricepeti ca asa faceti jocul penalilor Un cor e mai puternic decit un solo
  • Gioni Dip Gioni Dip
    Gusa asta probabil ca a fumat si el ceva “sanatos”. Are din nou fantezii politice.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Partidul realitatea va avea sloganul: "cu iarba si manipulare trecem peste toate" sau "iarba verde de acasa".
    Gusa este un fel de... vizionar mai ceva ca Elon Musk. #irealitateadiniarba :))
  • Se stieeee ;) Se stieeee ;)
    Ideea este buna, numele partidului este gresit. Ar trebui sa aibe in nume ceva legat de "*** ***" folosite prin redactie
  • jk jk
    Am crezut,când am văzut recent cand butonam si am dat pe Romania Tv despre partidul Realitatea,că este (încă) un fake de-al lor.Dar uite că nu
  • Genius Genius
    Partid din banii nostri... Asta e culmea, sa fi antiPSD cand nu iti platesti darile si nimeni nu are nimic cu tine. Curat Kamikaze !
    O sa ramana fara licenta ca Guerrilla ! Si nu o sa mai trebuiasca sa plateasca datoriile ! PamPam !

Trimite un comentariu

sus