Skip to main content

Schimbare la matinalul Digi FM de weekend. Pleacă Ernest Fazekas, vine Nono Semen

 
Schimbare la matinalul Digi FM de weekend. Pleacă Ernest Fazekas, vine Nono Semen

Matinalul de weekend de la Digi FM are un nou prezentator. Nono Semen, realizator mai vechi al Pro FM, preia din 20 octombriematinalul de sâmbătă și duminică al Digi FM (ambele posturi parte ale grupului Digi). Nono Semen va fi on-air sâmbăta pe intervalul 8.00 - 11.00 și duminica între 8.00 - 12.00

El vine în locul lui Ernest Fazekas, care s-a ocupat de matinalul radio de la lansarea Digi FM din noiembrie 2015, și care a decis să renunțe pentru moment la radio. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Ernest Fazekas a declarat că și-a dorit în primul rând ca weekendul să fie al familiei. „Am renunțat la radio pentru a mă bucura de weekend cu familia și de prieteni. Lumea funcționează după un alt program, cel de luni până vineri. Eu eram în contratimp. Câteodată omul merită să nu mai fie în contratimp cu mersul logic și normal al lumii cotidiene”, a spus Ernest Fazekas. 

El se va dedica mai departe celorlalte proiecte ale sale, printre care și actoria, el fiind implicat în musicalurile Mamma Mia și My Fair Lady. În plus, Fazekas și-a deschis și o berărie artizanală și intenționează să își facă un radio online al berarilor și pasionaților de bere, numit „Plan Beer”

Nono Semen:

„Diminețile de weekend sunt mult mai animate decat par. Cei mai mulți oameni pe care-i cunosc sunt ca tine și ca mine, adică la fel de activi ca în oricare altă zi, doar că sâmbăta și duminica fac lucruri diferite față de restul săptămânii. De obicei, acestea sunt și mult mai plăcute. Sau ar trebui să fie... Aici intervin eu, încă de la prima oră. Îți completez starea de bine sau îți dau o mână de ajutor s-o găsești. Mă arunc și cu sugestii și îți reamintesc că, deși uneori norii par atât de negri, dincolo de ei te așteaptă mereu un soare cald și prietenos. Ca să știi.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu