Skip to main content

Canopy preia agenția Edge de la 2Performant. 6 milioane de euro bugetul pentru Facebook și Google gestionat pentru clienți

 
Canopy preia agenția Edge de la 2Performant. 6 milioane de euro bugetul pentru Facebook și Google gestionat pentru clienți
Cristian Ignat, fondator Canopy

Tranzacție pe piața Pay Per Click. Canopy a preluat agenția Edge de la 2Performant.

Publicitate

Achiziția, care va fi finalizată în ultimul trimestru al acestui an, implică preluarea brandului Edge și integrarea portofoliului de clienți al agenției de performance marketing lansate în 2016, anunță Canopy într-un comunicat remis Paginademedia.ro.

Printre brandurile care vor trece la Canopy se numără Provident, FruFru, Arsis și Continental Hotels, care se vor alătura unor nume ca Sephora, Chicco, Piatra Online, UiPath, DPAP, SanoVita, Smart Bill și Edenred, aflate deja în portofoliul de clienți Canopy.

6 milioane de euro bugetul pentru Facebook și Google

În urma tranzacției, bugetele administrate pe Facebook și Google pentru clienți se vor ridica la 6 milioane de euro, spune Cristian Ignat, fondatorul Canopy.

Cristian Ignat:

”Prin creșterea investițiilor în publicitatea PPC pe care le gestionăm pentru actualii clienți, corelată cu integrarea noilor branduri, Canopy se impune ca lider de piață, cu un buget de advertising pe platformele Google și Facebook estimat la 6 milioane de euro pentru acest an.

După extinderea cu biroul de la Iași și dezvoltarea serviciilor cu soluții tip Robotic Process Automation (RPA), este un nou pas prin care Canopy confirmă interesul constant de a evolua ca business și de a susține marketingul online din România”.

Dorin Boerescu, CEO 2Performant explică decizia de a vinde Edge:

“Am luat această decizie ca urmare a unei schimbări în strategia 2Performant – urmează o perioadă de dezvoltare accelerată a platformei noastre și ne-am hotărât să ne concentrăm în întregime pe construirea propriei tehnologii, precum și pe serviciile aferente utilizării acesteia.”

Despre agenția Canopy:

  • Înființată în urmă cu doi ani și jumătate. 
  • Este Google Premier Partner. În 2017, s-a numărat – alături de Edge - printre cele trei ”Agencies of Tomorrow” selectate de Google România.
  • Are 24 de angajați, dintre care șapte în biroul din Iași.
  • Servicii: campanii tip Pay Per Click (Google Ads, remarketing, Facebook Ads, YouTube etc.), strategii digitale complete, traininguri pentru dezvoltarea echipelor, audit-uri de Usability pentru creșterea ratei de conversie și setarea corectă a platformei de Analytics pentru măsurarea și interpretarea cât mai ușoară și eficientă a datelor.

Despre Edge:

  • Edge este o agenție full-service de performance marketing, care și-a făcut intrarea pe piață în 2016. Agenția a fost parte a companiei 2Performant Network, care include și rețeaua de afiliere 2Parale.
  • 2Performant deservește în prezent peste 600 de clienți din România și din străinătate, printre care: Avon, Answear, Chicco, Noriel, Orange sau Telekom. Compania are cea mai mare bază de afiliați din România, numărând în prezent peste 60.000 de useri.
  • În 2017, 2Performant a înregistrat venituri totale de aproximativ 13,5 milioane lei.
     

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu