Skip to main content

MUTARE. X Factor intră din nou la bătaie cu Vocea

 
MUTARE. X Factor intră din nou la bătaie cu Vocea

Show-ul X Factor se mută din nou. Pentru a doua oară în acest sezon. Show-ul de talente, difuzat iniţial duminica şi mutat apoi marţea, se pregăteşte de o nouă mutare după ce Antena 1 va lansa Chefi la cuţite.

Publicitate

Astfel, săptămâna aceasta Antena 1 va difuza două porţii de X Factor, marţi şi vineri de la ora 20.00, cu ultimele runde de audiţii.

De săptămâna viitoare, după ce va debuta Chefi la cuţite, pe 28 şi 29 octombrie, X Factorul se va vedea doar vinerea, la concurenţă cu Vocea României, de pe Pro TV. Urmează patru eduţii de bootcamp, una de dueluri şi trei gale live.

Show-ul X Factor a debutat în acest an cel mai devreme de când este produs de Antena 1, pe 26 august, într-o seară de duminică. Emisiunea a debutat pe locul al doilea în audienţe, după Pro TV care pusese la bătaie un film „clasic”, Curierul.

După o a doua ediţie când X Factorul a fost aproape egalat de Exatlon, Antena 1 a mutat emisiunea marţea, într-o seară fără Exatlon.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Foarte bine ca e mutat vineri asa era bine! Iar Chefii la cutite sa fie luni si marti, nu duminica cand sunt meciuri seara!
 • @Doru, @Razvan Putina
  Ce-ar fi sa ne lasati si sa va gasiti un loc unde sa va jucati jocul vostru "de-a-postacul" si sa ne lasati pe noi sa ne spunem opinia despre o emisiune sau alta? Ne-ati face un mare bine
 • mile, si cat plateste don profesor , postul de postac antena miar prinde bine, adar trebuie sa stiu daca merita sa renunt la ajutoru social, si sunt si calificat pot sa las sute de comentari agramate intro zi daca-i nevoie
 • ""Cum ti-am mai zis; "trollul" e platit bine la tine. "
  ce vrei sa spui? la tine nu este platit? Poate suntem in aceeasi echipa ... te-ai gandit?"
  Continua, ca faci bine. Nu ma deranjeaza.
 • "Cum ti-am mai zis; "trollul" e platit bine la tine. "
  ce vrei sa spui? la tine nu este platit? Poate suntem in aceeasi echipa ... te-ai gandit?
 • "Este bine asa! Cine nu are placerea sa ii vada pe "importantii" din juriul ProTV sa se poata uita la "umoristii" de la Antena"
  Ai revenit ? Cum ti-am mai zis; "trollul" e platit bine la tine.
 • Noroc ca sunt portavocea PSD-ului,altfel de mult era in faliment Intact!!!
 • Este bine asa! Cine nu are placerea sa ii vada pe "importantii" din juriul ProTV sa se poata uita la "umoristii" de la Antena
 • Parca vad ca o sa mute emisiunea duminica, cand incepe "Falsez pentru tine".
 • f, nu o sa faca nimic , oricum familia voiculescu nu traieste din publicitate doar
 • Nu as zice ca e vorba de incompetenta ca l-au pus din nou vinerea. Știu oricum din anii precedenti ca vocea începe sa scadă după audiții, așa ca antena în stilul caracteristic încearcă sa ia o bătaie mai ușoară. :))

  Incompetenta este ca X Factor încă se mai face după ani de luat bătaie de la toate programele cu care a concurat. Cu decizii din astea, antena a ajuns sa se bata pentru 2 cu Kanal D. Nu știu ce vor face când vor rămâne fără chefi.
 • am uitat sa preczez in comentariu precedent , e bine ca semut vineri , protvsti , mor de ciuda , ca xfactor musca din audientele vocea romaniei, marti nnu a avut sanse cu fierbinti , ce zici razvan putina , te bagi , avem niste posturi libere ca postac la antena , servici nu cred ca ai , daca comentezi toata ziua pe net , , si don profesor e jeneros cu noii , nu conteaza daca esti semialfabetizat , conteaza doar sa lauzi antenele si pe don profesor
 • O gros buna a Antenei eu as vedea așa
  Luni și marți chefi la cuțite
  Miercuri fructul oprit
  Joi și vineri insula iubirii
  Sambata film
  Duminica te pui cu blondele sau orice emisiune prezentată de Dan Negru
  Doar așa s-ar putea îndepărta de kanal d și apropia de ProTv

Trimite un comentariu

sus