Skip to main content

MUTARE. X Factor intră din nou la bătaie cu Vocea

 
MUTARE. X Factor intră din nou la bătaie cu Vocea

Show-ul X Factor se mută din nou. Pentru a doua oară în acest sezon. Show-ul de talente, difuzat inițial duminica și mutat apoi marțea, se pregătește de o nouă mutare după ce Antena 1 va lansa Chefi la cuțite. 

Astfel, săptămâna aceasta Antena 1 va difuza două porții de X Factor, marți și vineri de la ora 20.00, cu ultimele runde de audiții. 

Publicitate

De săptămâna viitoare, după ce va debuta Chefi la cuțite, pe 28 și 29 octombrie, X Factorul se va vedea doar vinerea, la concurență cu Vocea României, de pe Pro TV. Urmează patru eduții de bootcamp, una de dueluri și trei gale live. 

Show-ul X Factor a debutat în acest an cel mai devreme de când este produs de Antena 1, pe 26 august, într-o seară de duminică. Emisiunea a debutat pe locul al doilea în audiențe, după Pro TV care pusese la bătaie un film „clasic”, Curierul. 

După o a doua ediție când X Factorul a fost aproape egalat de Exatlon, Antena 1 a mutat emisiunea marțea, într-o seară fără Exatlon.  

Citește și: 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • trebuia lasat doar vinerea ca scote audiente mai bune dar ce sa le faci la prosti ..a lasat sa creasca vocea iar acum isi ia bataie mai rau decat luat ..dar asa s prostii de producatori din antena care au venit marea majoritate din pro tv nu sa aj antena sa creasca ba din contra

Trimite un comentariu