Skip to main content

MUTARE. X Factor intră din nou la bătaie cu Vocea

 
MUTARE. X Factor intră din nou la bătaie cu Vocea

Show-ul X Factor se mută din nou. Pentru a doua oară în acest sezon. Show-ul de talente, difuzat iniţial duminica şi mutat apoi marţea, se pregăteşte de o nouă mutare după ce Antena 1 va lansa Chefi la cuţite.

Publicitate

Astfel, săptămâna aceasta Antena 1 va difuza două porţii de X Factor, marţi şi vineri de la ora 20.00, cu ultimele runde de audiţii.

De săptămâna viitoare, după ce va debuta Chefi la cuţite, pe 28 şi 29 octombrie, X Factorul se va vedea doar vinerea, la concurenţă cu Vocea României, de pe Pro TV. Urmează patru eduţii de bootcamp, una de dueluri şi trei gale live.

Show-ul X Factor a debutat în acest an cel mai devreme de când este produs de Antena 1, pe 26 august, într-o seară de duminică. Emisiunea a debutat pe locul al doilea în audienţe, după Pro TV care pusese la bătaie un film „clasic”, Curierul.

După o a doua ediţie când X Factorul a fost aproape egalat de Exatlon, Antena 1 a mutat emisiunea marţea, într-o seară fără Exatlon.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    trebuia lasat doar vinerea ca scote audiente mai bune dar ce sa le faci la prosti ..a lasat sa creasca vocea iar acum isi ia bataie mai rau decat luat ..dar asa s prostii de producatori din antena care au venit marea majoritate din pro tv nu sa aj antena sa creasca ba din contra
  • Expertul Expertul
    Inca o dovada de incompetenta! Antenistii muta programele in grila ca romii cortul.

Trimite un comentariu

sus