Skip to main content

Coca-Cola a căutat un nou „Next big vlogger” și l-a găsit. Câștigătorul sezonului doi a fost antrenat de vloggerii de la Noaptea Târziu

 
Coca-Cola a căutat un nou „Next big vlogger” și l-a găsit. Câștigătorul sezonului doi a fost antrenat de vloggerii de la Noaptea Târziu

NEXT BIG VLOGGER. S-a găsit un nou „Next big vlogger”. Talent show-ul cu vloggeri, de la Coca-Cola, și-a desemnat cel de-al doilea câștigător. Marele premiu a fost adjudecat de echipa Alexandra-Sevila Iriș și Francesca, din echipa Noaptea Târziu

Sevi & Francesca au câștigat cu provocarea „Vezi că-n vară am nuntă”, o parodie muzicală în făcută în colaborare cu antrenorii. Clipul a obținut aproximativ 2.687 de voturi, potrivit site-ului Nextbigvlogger.ro.

Publicitate

Cei șapte finaliști au avut de filmat două provocari. Ambele au fost încărcate pe YouTube, unde au fost votate de către fani.

În finală au ajuns șapte concurenți, fiecare în echipa unui „mentor” din Youtube-ul românesc. Noaptea Târziu, fiind o echipă de vloggeri, a mers în etapa finală tot cu o echipă.

Pe locul al doilea s-a clasat concurentul Liviu Boca, din echipa lui Ilie's Vlogs. El a obținut la unul dintre clipurile pentru finală 2.533 de voturi. 

De menționat că, dintre cei șapte antrenori, din concursul Coca-Cola, Noaptea Târziu a fost canalul de Youtube cu cei mai mulți abonați, aporximativ 1,5 milioane. 

Ce a contat în alegerea câștigătorului, potrivit regulamentului de pe site: 40% a contat votul publicului, 40% notele juriului, iar 20% datele despre performanța online a clipurilor. 

Mai jos, finaliștii aleși de antrenori pentru a-i reprezenta în finală:

Anul trecut câștigătorul a fost Dana Bacinschi, din echipa lui Mikey Hash

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu