Skip to main content

Digi FM a împlinit trei ani de la lansare

 
Digi FM a împlinit trei ani de la lansare

Digi FM, la trei ani. Postul de radio al RCS a împlinit astăzi trei ani de când s-a transformat din Info Pro în Digi FM. Sărbătoarea a început de la matinalul lui Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov şi Bogdan Ciuclaru. Aceştia l-au primit pe Smiley, care a fost prezent la fiecare aniversare de până acum.

Publicitate

„La 3 ani de la lansare, Digi FM îşi propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menţinut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu ştirile din 30 în 30 de minute şi să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să ştii””, au spus reprezentanţii Digi FM.

Postul de radio a sărbătorit al treilea an de emisie, după ce postul Info Pro a trecut printr-un proces de rebranding. Reamintim că în anul 2014, RCS RDS a cumpărat de la CME (Central Media Enterprises) posturile de radio Pro FM, Info Pro, Dance FM şi Music FM.

În 2015, Info Pro s-a transformat în Digi FM, după ce a primit aprobarea de la CNA.

Reţeaua Digi FM (fostul Info Pro) redifuza în proporţie de peste 60% postul Pro FM. Cosmin Prelipceanu, manager de proiect al Digi FM, declara că din toamna lui 2015, postul Digi FM va fi relansat cu conţinut propriu aşa cum RCS&RDS îşi luase angajamentul.

„Noi am înţeles din licenţa InfoPro că este un radio de informaţii. Ne dorim să facem un radio de informaţii. Licenţa InfoPro pentru noi este nevoia de a avea un radio naţional de informare. Vă propunem să preluăm această licenţă şi să o transformăm în Digi FM. Credem că există această nevoie. Vom avea o redacţie proprie care va produce conţinut de radio şi pentru radio.”, spunea Cosmin Prelipceanu, pe atunci manager de proiect, despre rebrandingul Info Pro la CNA.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Am incetat sa-l mai ascult de cand au schimbat felul in care-si aleg muzica. Era mai proaspata la inceputuri, acum se pierde in peisaj. La fel ca Europa FM, dar care compenseaza totusi pe partea de matinal/Romania in direct.
  • Sandro Sandro
    Pacat....dezamagit de Digi FM! Ma asteptam sa fie ceva similar cu RFI, dpdv al calitatii emisiunilor. La RFI, e ciudata doar muzica...inteleg, frantuzeasca...dar Dgi FM...trist, copie palida a Europa FM (care are aceeasi problema cu muzica, din punctul meu de vedere slaba si repetitiva).

    Dar emisiuni, ioc(!). Matinal cu glume rasuflate, stiri...cu greseli gramaticale si emisiuni de interes...aproape deloc. Competitor pentru Europa FM? Slabe sanse, cu emisiuni ca "Romania in Direct" sau "Avocatul Diavolului". Deci, RFI totusi....sau Netflix ;) :))

    Pacat de brand...
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Au luat un brand de top si l-au transformat intr-unul banal.
  • jk jk
    @Denis si tare sărbătoreau duminica :))
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @Denis, au sărbătorit în avans.
  • Denis Denis
    E falsa faza celor de la Digi FM: s-au lansat in 11 noiembrie si nu in 9.
  • Razvan Putină Razvan Putină
    La multi ai Digi fm!!
  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Ce coincidență! Fix azi am împlinit și eu 3 ani de când aș putea să ascult digi fm, dar cu toate astea nu o fac.

Trimite un comentariu

sus