Skip to main content

Schimbări în noua emisiune a Andreei Mantea de la Kanal D. Mai puțini concurenți, mai multe ore

 
Schimbări în noua emisiune a Andreei Mantea de la Kanal D. Mai puțini concurenți, mai multe ore

MODIFICARE. Kanal D schimbă ora pentru emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Reality show-ul „Puterea Dragostei” începe lunea viitoare, de la ora 10:00. Inițial era programată de la ora 11:00. 

Publicitate

Reamintim că emisiunea va fi difuzată zilnic de luni până sâmbătă, astfel:

  • De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediții, una de la 10.00 - 12.00 și de la 13.00 la 15.00.
  • Sâmbăta emisiunea e de la 15.30 

Kanal D anunțase inițial că în emisiune vor participa șapte femei și șapte barbați, însă potrivit ultimului comunicat de presă al postului și acest lucru s-a schimbat. În show-ul matrimonial vor intra șase femei și șase bărbați.

Filmările au început și au loc în Turcia, la Istanbul, anunță reprezentanții postului.

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Se pare că au anulat difuzarea noilor sezoane din "Ochii din umbră" și "Roata Norocului". Au anunțat pe TV și pe site că "Ochii din umbră" va debuta pe 4 noiembrie, însă pe 4 și 11 au continuat cu reluările. "Roata Norocului" a debutat cu prima ediție din noul sezon pe 3 noiembrie, însă sâmbăta aceasta nu a mai fost.

    În programul de pe site, sâmbătă și duminică Exatlon-ul a fost extins până la 00.00, iar după aceea e un film horror (sâmbătă) și reluare cu "Ochii din umbră" (duminică).
  • Este o emisiune pentru turci exact cum este in tara lor cu harem poate sa ramana si aceasta floare desfacuta in Turcia le muta ora , pentru ca audientele din toamna aceasta sunt catastrofale pentru turci , fac exact ca si antenuta nu mai asteapta primavara toate programele le baga una dupa alta

Trimite un comentariu