Skip to main content

MUTARE. Dan Șendroiu, noul șef al strategiei Friends \ TBWA, după aproape 12 ani la Graffiti

 
MUTARE. Dan Șendroiu, noul șef al strategiei Friends \ TBWA, după aproape 12 ani la Graffiti
Dan Șendroiu - Credit foto: Eduard Cîrstea

Nume nou în echipa agenției Friends TBWA. Dan Șendroiu, care a condus strategia Graffiti BBDO timp de mai mulți ani, trece la Friends \ TBWA ca head of stretegy. 

Șendroiu va lucra îndeaproape cu departamentul de creație, obiectivul fiind creșterea ponderii clienților globali, spun reprezentanții agenției.

Publicitate

Dan Șendroiu, Director de strategie la FRIENDS TBWA BUCHAREST:

„Când am încercat să mă angajez prima dată în publicitate, acum destul de mulți ani, am trimis același mesaj tuturor emailurilor de agenții pe care le-am găsit în Anuarul de Media și Publicitate, pe care-l scotea Mediafax.

Campania n-a fost un succes, în sensul că am primit un singur reply de la [email protected], de fapt chiar de la Sorin, care mă întreba ce știu să fac. Nu știam nimic atunci, dar, între timp, am mai învățat.

Acum am venit între prietenii de la Friends să facem împreună campanii bune și branduri tari. Știu că e un loc cu oameni buni, cred că e un loc unde pot ajuta semnificativ și sper că e un loc unde pot învăța multe. Așa se face că am venit aici.”

„Mă bucur că lucrez din nou cu Dan. Se știe că strategia și creația sunt frați de mici și s-au jucat împreună în fața blocului în copilărie. Mă bucur că ne „jucăm” mai departe, cu briefuri, idei și execuții. E chiar o provocare să ai lângă tine o echipă de strategie care știe să te țină în priză”, a adăugat Eugen Suman, Director de creație la FRIENDS TBWA BUCHAREST

Carte de vizită

Dan Șendroiu a lucrat la Graffiti BBDO în ultimii 12 ani, agenție în care a pornit ca strategic planner, iar mai apoi a fost director de strategie. La Graffiti a lucrat la rebrandingul Dacia, campaniile locale și internaționale de lansare a 10 modele noi ale brandului, inclusiv Logan, Duster sau Solenza, dar și campania Auchan „România neîmblânzită”, care i-a adus un trofeu Effie Bronz în vara lui 2018.

Anterior, Dan Șendroiu a mai lucrat și la Leo Burnett. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu