Skip to main content

Oana Bulexa, managing director The Practice, în juriul festivalului de comunicare și advertising Cristal Festival

 
Oana Bulexa, managing director The Practice, în juriul festivalului de comunicare și advertising Cristal Festival

Managing director la MSL The Practice Oana Bulexa va fi reprezentantul României în juriul Cristal Festival de acest an. Cristal Festival este un festival de comunicare, advertising și creative.

Publicitate

Începând cu ediția din acest an, Cristal Festival va deveni Cristal Media & ADvertising Summit, #CristalMAD2018, și va avea loc în perioada 12-15 decembrie, la Samoëns, în Alpii Francezi.

Competiția din acest an are 12 secțiuni: Film, Film Craft, Print, Integrated, Design, Digital, Mobile, Branded Entertainment & Content, Media, Promo & Activation, Corporate & PR, Tech, ce vor fi jurizate de specialiști în comunicare din întreaga lume.

Categoria de PR a fost introdusă în competiție în 2013, iar anul acesta va fi jurizată de 7 experți din România, Franța, Elveția, Canada, Italia și Emiratele Arabe Unite.

Oana Bulexa a mai jurizat în trecut competiții precum Cannes Lions, IPRA Golden World Awards, Global Sabre Awards, EMEA Sabre Awards, Romanian PR Award, Internetics sau ADC*RO Awards. Ultima competiție în care Bulexa a făcut parte din juriu a fost Eurobest Festival of Creativity 2017

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu