Skip to main content

Papaya, reclamată la Autoritatea pentru Protecţia Copilului pentru „Copiii Referendumului”. Vlad Petreanu: Iată cine sunt parlamentarii care au reclamat clipul

 
Papaya, reclamată la Autoritatea pentru Protecţia Copilului pentru „Copiii Referendumului”. Vlad Petreanu: Iată cine sunt parlamentarii care au reclamat clipul

UPDATE. Contactat de HotNews.ro după ieşirea de la poliţie, unde a fost astăzi audiat, Robert Tiderle de la Papaya Advertising a spus că parlamentarii au trimis sesizare Autorităţii pentru Protecţia Copilului, care "a dat un fel de forward" către poliţie.

Publicitate

„Dacă cineva nu şi-a făcut treaba deloc, atunci e chiar această Autoritate pentru Protecţia Copilului, care putea să răspundă foarte simplu şi rapid grupului de parlamentari, deoarece contractele pe care noi le încheiem, pe care agenţia de casting le semnează cu părinţii ajung la această autoritate, împreună cu un aviz de la psiholog şi de la medicul de familie. Autoritatea putea să răspundă, având deja aceste contracte. În rest, e timp pierdut pentru toată lumea, mai ales pentru poliţie şi pentru noi”, a declarat Tiderle pentru sursa citată.

Ştirea Iniţială. Încă o plângere pentru agenţia Papaya Advertising în cazul clipului „Copiii Refrenedumului”.

După ce săptămâna trecută Direcţia de Investigaţii Criminale s-a sesizat în urma unui memoriu primit de la 13 parlamentari, jurnalistul Vlad Petreanu (Europa FM) anunţă că împotriva Papaya s-a depus şi o plângere la Autoritatea pentru Protecţia Copilului

Petreanu a scris pe blogul personal este vorba despre 15 parlamentari care cer începerea unei anchete împotriva agenţiei Papaya, sub suspiciunea că figuranţii minori din filmare nu ar fi avut acordul părinţilor pentru acţiune, că ar fi existat o situaţie de exploatare a copiilor şi că ar fi fost abuzaţi fizic şi emoţional.

„În acord cu textele invocate, vă rugăm să dispuneţi o anchetă prin care să cercetaţi dacă copiii din spotul publicitar au avut acordul părinţilor la filmarea acestuia, dacă a existat o situaţie de exploatare a acestora sau dacă aceşti copii au fost abuzaţi emoţional sau econoic”, arată documentul postat pe Petreanu pe blogul său.

Petreanu vine şi cu lista celor 15 care cer anchetarea Papaya Advertising.

Din cei 15 semnatari, 10 sunt de la PNL: Cupşa Ioan, Mihalescul Dumitru, Popescu Pavel, Fădor Angelica, Cherecheş Florica, Ardelean Ben-Oni, Sighiartău Robert-Ionatan, Gheorghe Andrei Daniel, Ioniţă Antoneta, Neagu Nicolae.

3 sunt de la PSD: Jivan Luminiţa-Maria, Titus Corlăţean, Gabriel-Beniamin Leş.

1 de la ALDE: Cătăniciu Steluţa-Gustica.

1 de la Minorităţi: Groşaru Andi-Gabriel.

Iată spotul Papaya:

Reamintim că Robert Tiderle, şeful Papaya, a fost citat de Poliţia Capitalei ca urmare a unei sesizări a 13 parlamentari, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Citeşte şi:

13 parlamentari, plângere la Poliţie împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    Foarte bine, in sfarsit se misca ceva in tara asta ...
  • johhny bravo johhny bravo
    Ma oameni, voi nu vedeti ca astia sunt disperati sa se bage si ei in seama, sa se vorbeasca despre clipul lor trist? A auzit cineva de clipul asta pana sa vina parlamentarii vietii sa-i reclame? Despre ce vorbim??
  • Mihai01 Mihai01
    Acel referendum a pornit de la cetateni,daca bu sti mai bine taci. Psd ciuma,e o lozinca,de cum dracu sa-mi asum eu responsabilitatea,cum nu mai sunt eu sfantul cu stea in frunte? Nu poti vb de clasa politica neagra iar noi poporul suntem albi
  • bing bing
    de ce sa reclame? pana la urma e doar un act de creatie, o sceneta care arata cruda realitate; traim acei ani in care ciuma rosie e la putere! Si asta datorita oamenilor lenesi si fara carte. Ei sunt mai multi in Romania decat persoanele cu educatie.

Trimite un comentariu

sus