Skip to main content

Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au căzut la pace. Jocuri de putere revine pe post. "Am fost amândoi pătimași"

 
Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au căzut la pace. Jocuri de putere revine pe post. "Am fost amândoi pătimași"

"Am fost amândoi pătimași", scrie Rareș Bogdan pe Facebook despre disputa pe care a avut-o cu Cozmin Gușă, proprietarul Realitatea TV, dispută în urma căreia Bogdan a fost suspendat două zile de pe post.

Publicitate

Rareș Bogdan:

"Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași."

Rezultatul împăcării:

Rareș Bogdan revine pe post duminică, de la ora 21.00, iar emisiunea Jocuri de putere se reia, de duminică până joi, în intervalul 21.00-1.00.

Rareș Bogdan:

"Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor și colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roșii”, de pe ultima baricadă a libertății și demnității!

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!"

Reamintim că în ediția de marți seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareș Bogdan a declarat că intenționează să-și încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu (care au primit "interzis" să fie invitați) nu mai sunt primiți pe post. El a cerut și concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului.

Ulterior, Cozmin Gușă i-a trimis un SMS prin care l-a anunțat că este suspendat două zile. Reacția lui Rareș Bogdan: dacă sunt suspendat două zile, asta înseamnă încetarea colaborării.

Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au avut vineri seară o întâlnire în urma căreia "au căzut la pace."

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu