Skip to main content

Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă au căzut la pace. Jocuri de putere revine pe post. "Am fost amândoi pătimaşi"

 
Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă au căzut la pace. Jocuri de putere revine pe post. "Am fost amândoi pătimaşi"

"Am fost amândoi pătimaşi", scrie Rareş Bogdan pe Facebook despre disputa pe care a avut-o cu Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, dispută în urma căreia Bogdan a fost suspendat două zile de pe post.

Publicitate

Rareş Bogdan:

"Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbaţi. În seara când lucrurile au degenerat, poate şi ulterior, am fost amândoi pătimaşi."

Rezultatul împăcării:

Rareş Bogdan revine pe post duminică, de la ora 21.00, iar emisiunea Jocuri de putere se reia, de duminică până joi, în intervalul 21.00-1.00.

Rareş Bogdan:

"Pot fi acuzat de multe – că mă aprind uşor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România aşa cum cred eu că este bine şi moral.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitaţi. Nu am ce să-i reproşez lui Cozmin Guşă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor şi colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roşii”, de pe ultima baricadă a libertăţii şi demnităţii!

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!"

Reamintim că în ediţia de marţi seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareş Bogdan a declarat că intenţionează să-şi încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu (care au primit "interzis" să fie invitaţi) nu mai sunt primiţi pe post. El a cerut şi concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului.

Ulterior, Cozmin Guşă i-a trimis un SMS prin care l-a anunţat că este suspendat două zile. Reacţia lui Rareş Bogdan: dacă sunt suspendat două zile, asta înseamnă încetarea colaborării.

Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă au avut vineri seară o întâlnire în urma căreia "au căzut la pace."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Diana
    Pastia ramane director, iar Oreste si Oana nu vor mai veni, o alegere de bun-simt dupa ce au fost linsati, catalogati drept uneltele lui Coldea etc. Asta-nseamna sa te intorci in genunchi.
    Locul tau era la Digi 24 nu in spelunca lui Gusa (Realitate TV nu mai exista, e doar un RTV2). Rusine pentru acest ***!
  • Mihai Mihai
    Sorin grindeanu si livou dragnea,penibil
  • Cristi Cristi
    În concluzie, nu i-a fost îndeplinită nicio condiție din cele impuse pentru a reveni pe post. Edward Pastia rămâne în funcție, iar Oreste și Oana Stănciulescu nu vor mai apărea la Realitatea TV (hotărâre care le aparține, spun ei pe Facebook).
  • Alexandru Ion Alexandru Ion
    Cu ce difera gasca lui Gusa, Pacuraru & co. fata de cea din PSD? Cu nimic, gandesc la fel, difera principiul de prezentare fata de public, dar mentalitatea de grup de combinatori e aceeasi. Discipolul lui Tatulici, Rares Bogdan a facut pace cu agentul rosu Gusa pentru a ramane in aceeasi gasca! Ura, traiasca libertatea presei!
  • Dan Petrescu Dan Petrescu
    Circ de prost gust. Am nevoie de la oi.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Bravo!!! Un om cu coloana vertebrala, un independent, un vizionar... S-a intors inapoi ca nimeni nu il primea sa ***... pentru toti este un zero barat.
  • Alexandru Alexandru
    Te asteptam sa revii pe post !Uneori parareile sunt diferite, este un lucru firesc cind suntem mai patimasi in sensul bun al cuvintului.Te iubim asa cum esti , un adevarat patriot, de multe ori am admirat curajul tau si m-am temut sa nu -ti faca vreun rau acesti infractori.
  • iRealitatea TV iRealitatea TV
    Au gasit dusmanul comun: Coldea! Cei doi actori au discutat ca barbatii, fiecare cu vectorul lui, dar in aceeai cheie. Prin urmare Rares a reusit sa schimbe directia vectorului lui in asa fel incat sa se apropie de cea a lui Gusa. Astfel vor reusi sa manipuleze in continuare cum doreste vectorul Gusa alaturi de infractorul Pacuraru si gasca lor de prieteni. Jurnalismul este independent la partidul Realitatea TV.
  • moshu49 moshu49
    era nevoie de tot bîlciul creat ca să-ți motivezi schimbarea ulterioară a politicii editoriale?
    în orice caz, miercuri eu am mai îngropat o televiziune, a patra.
    intuiesc jocuri mai ordinare și urît mirositoare ca cele din 2012, iar cei doi actori au mîna formată :(
  • Respect ROMANIA CENTENAR Respect ROMANIA CENTENAR
    marilena rotaru e multumita.Ocazia monarhistului rares bogdan de a ,,cotonogi,, la nimereala ,,bolsevici,neocomunisti si alte ,,specii,, politice doar ca sa-l "imbranceasca" pe nefericitul insurat exprincipe nicolae in ochii opiniei publice ca solutie morala a momentului politic actual.Care solutie morala,exprincipe nicolae,"exmatriculat" chiar de bunicul sau, fostul Rege Mihai, tocmai pt grave carente de bun simt,lipsa moralitatii,a modestiei si a chibzuintei necesare pt a conduce Romania.Acest tatic fara recunoastere a paternitatii unui copil desi in timpul sarcinii o indemna cu ,,subtile motive traditionale" de ajutor material pt avort pe mama acelui copil pt onoarea sa ,,nereperata,, nu putea avea langa el decat perechea potrivita caracterului sau ,,moral"!!!!In zadar urcat cu exprincipele in caleasca,pupat mireasa cu cetatenie de uk obtinuta ,,nuptial,,! Nesimtirea si caracterul lipsa s-au vazut ,,regal,, la tv cand in timpul intonarii Imnului Regal,simbol al Coroanei Romane,exprincipele nicolae si nevasta "din popor" s-au intors cu partea dorsala catre grupul coral aflat la cazinoul Sinaia. Asadar,stimabili monarhisti si monarhiste, cautati un rege care sa-si respecte valorile dar si pe cei din jur.Poate gasiti! Exprincipele nicolae e la nivel de cocotat in caleasca pt fotografie de album si-atat.Apoi, biciclete pentru fete... mari!Rares bogdan ocupa-te de corecta informatie a cetatenilor romani ,,cu gandul la Romania vremurilor care vor veni" -citat Regele Mihai!

Trimite un comentariu

sus