Skip to main content

Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă au căzut la pace. Jocuri de putere revine pe post. "Am fost amândoi pătimaşi"

 
Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă au căzut la pace. Jocuri de putere revine pe post. "Am fost amândoi pătimaşi"

"Am fost amândoi pătimaşi", scrie Rareş Bogdan pe Facebook despre disputa pe care a avut-o cu Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, dispută în urma căreia Bogdan a fost suspendat două zile de pe post.

Publicitate

Rareş Bogdan:

"Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbaţi. În seara când lucrurile au degenerat, poate şi ulterior, am fost amândoi pătimaşi."

Rezultatul împăcării:

Rareş Bogdan revine pe post duminică, de la ora 21.00, iar emisiunea Jocuri de putere se reia, de duminică până joi, în intervalul 21.00-1.00.

Rareş Bogdan:

"Pot fi acuzat de multe – că mă aprind uşor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România aşa cum cred eu că este bine şi moral.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitaţi. Nu am ce să-i reproşez lui Cozmin Guşă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor şi colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roşii”, de pe ultima baricadă a libertăţii şi demnităţii!

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!"

Reamintim că în ediţia de marţi seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareş Bogdan a declarat că intenţionează să-şi încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu (care au primit "interzis" să fie invitaţi) nu mai sunt primiţi pe post. El a cerut şi concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului.

Ulterior, Cozmin Guşă i-a trimis un SMS prin care l-a anunţat că este suspendat două zile. Reacţia lui Rareş Bogdan: dacă sunt suspendat două zile, asta înseamnă încetarea colaborării.

Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă au avut vineri seară o întâlnire în urma căreia "au căzut la pace."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    A fost pur si simplu o facatura, totul pentru o crestere in audiente. Toata scarba si lehamitea
  • johhny bravo johhny bravo
    Razvan 1. si Razvan 2. mergeti tata la catedrala vietii si bateti-va acolo, vad ca se poarta.
  • Răzvan Putină Răzvan Putină
    Care papagal comenteaza in locul meu? Golanule!
  • Răzvan Putină Răzvan Putină
    Sau ar fi bun la *** nostru langa Esca ,doi oameni perfecți pt. mn,eu care ma uit numai pe pro.
  • Răzvan Putină Răzvan Putină
    Il astept pe Rares Bogan la antene. Un barbat adevarat, idel pentru postul meu favorit, antena100.
  • Doru Doru
    Cei de la taraf tv l-au ratat sezonul asta de transferuri. Sunt hotarati insa ca in urmatoarea perioada de mercato sa-l achizitioneze definitiv pe acest interpret valoros. Cu aceasta okazie postul taraf tv va transmite 4k si 3D. Va dati seama ce audiente va inregistra cuplul de interpreti rares-salam? ***
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Am plans ca la Bambi.
  • Cristi Cristi
    Primise oferte de la doua posturi cu audienta mai mare decât realitatea... Disney și Cartoon....
  • Dorian Fani Dorian Fani
    Traiasca Rares. Sunt un mare fan PSD!
  • Kj Kj
    Cine a cedat primul? Asfaltul de sub amandoi! Pentru ca cel mai destept cedeaza.
  • jk jk
    Sunt curios cine a cedat primul?
  • Gigi Avram Gigi Avram
    Domnul Rareș dacă ati cedat
    ați căzut în plasa patronului care este mai abil în jocurile de culise. Ați căzut în plasa lui se folosește de dumneavoastră ,cred că vreți să știți și motivul Partidul nou infiinta nu va spune nimic ?După ce-și vede saci în car va proceda la fel .
    Na făcut nimic pentru nimeni ia jumulit de banii d omnul nostru mare analist politic și mare susținător al roșiilor de care nu sa dezis niciodată.
  • tony tony
    Hai mai lasati-ne cu vrajeala! Ocupati-va de datoriile pe care le aveti...!
  • Dragos Dragos
    Circ de 2 bani pentru a face valva si a creste un pic audienta. Se stie ca scandalul atrage, deci si audienta creste...pentru moment.
  • Iuli Iuli
    Cred ca Rares Bogdan nu a luptat deloc pentru Oreste si Oana S., asta era doar un motiv de imagine, adevaratul motiv cred ca este marirea de salariu.

Trimite un comentariu

sus