Skip to main content

Sezonul trei din serialul Dragoste şi ură îi va lua locul Miresei din Istanbul la Kanal D. Când se va vedea noul serial

 
Sezonul trei din serialul Dragoste şi ură îi va lua locul Miresei din Istanbul la Kanal D. Când se va vedea noul serial

Al doilea sezon din serialul turcesc Mireasa din Istanbul va ajunge la final. Începând de marţi, 11 decembrie, al treilea sezon din serialul Dragoste şi ură se va vedea pe post, de la ora 20:00. Kanal D va difuza ultimul episod al celui de-al doilea sezon din Mireasa din Istanbul pe 10 decembrie, luni.

Publicitate

Kanal D va difuza cel de-al treilea sezon al serialului Dragoste şi ură, începând cu 11 decembrie, de la ora 20:00. Ultimul sezon al serialului a fost difuzat în primăvară, şi s-a terminat în iulie, atunci când serialul Meryem i-a luat locul.

Despre Dragoste şi ură

Serialul a debutat cu povestea lui Ali, un tanar care a platit cu privarea de libertate, pentru săvârşirea unei crime. Aflat în detenţie, bărbatul a cunoscut-o pe Mavi, prin corespondenţă, o tânără de care s-a îndrăgostit iremediabil. Chiar în ziua eliberării, cei doi tineri au decis să îşi unească destinele.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Quasimodo Quasimodo
    În loc sa se dea sezonul doi din excepționalul serial "Patria mea ești tu" sau noul serial istoric cu sultanul Mehmet se da porcăria asta sinistră. În ultima vreme Kanal D da numai gunoaie gen Exatlon etc. Va avea audiență zero.
  • Cum e turcul si pistolul Cum e turcul si pistolul
    Ba dar nu mai termina astia cu turcaletii lor? Ceva seriale romanesti nu fac?

Trimite un comentariu

sus