Skip to main content

Dragoste fără de rating. Emisiunea „Totul pentru dragoste” iese din grila Antenei 1

 
Dragoste fără de rating. Emisiunea „Totul pentru dragoste” iese din grila Antenei 1

„Totul pentru dragoste - la bine și la greu”, emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, iese din grila postului, după cifre slabe de audiență. De săptămâna viitoare, emisiunea matrimonială va fi înlocuită cu filme.  

Emisiunea Totul pentru dragoste, difuzată în timpul săptămânii, pe intervalul 14.00 - 16.00, revenise în grila Antenei 1 la începutul lunii octombrie, cu un format schimbat, față de prima parte a acestui an.

Publicitate

Concret, pe lângă partea de talk-show, au introdus și o componentă de reality-show. Un burlac trebuia ca, timp de două săptămâni, să aleagă dintre cele patru femei aflate în casa, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relație. În final, dacă burlacul ghicea care este fata singură câștiga marele premiu pus în joc, de 5.000 de euro. 

Emisiunea n-a performat însă în audiențe. În luna octombrie, emisiunea a avut la nivel național o medie de 240.000 (1,3 rating).  În mediul urban, emisiunea avea 123.000 media (1,3 rating), iar pe publicul comercial 39.000 (0,9 rating). Cifrele au fost sub La Măruță și sub Teo Show, emisiun cu care se intersecta, de la ora 15.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ce ai facut Mireloooooo.La ce ma mai uit acuma la tembelizor? Imi placea emisiunea. Vedeam muierilii. Nu am prietena si de aia ma uitam la matrimonialelleelelle astea.
 • dati filme si nu mai imbecilizati lumea cu mahala!daca dati filme ma uit si Eu!La aceasta emisiune nu m am uitat niciodata ptr.ca,mi s-a parut sub nivelul meu,nu ma uit nici la "acest direct"asa cum a spus o invitata!deci?altceva!urcati o treapta!?asteptam noutati ca de vechituri ne-am saturat si nici nu vizionam asa ceva ptr.ca,este o emisiune plictisitoare si cu un Nivel slab de cultura!Asteptam filmele sa speram ca,sunt bune!
 • Ar trebui sa aduca inapoi Mireasa pentru fiul meu si sigur ar fi pe 1.
  Antena a scazut la nivel de luna cand a renuntat la Mireasa pentru fiul meu.
 • Putea sa se salveze daca ramanea pe vechiul format..cel aplicat la finalul sezonului cand au fost vedete si povestile lor...nu oameni oarecare si povesti inventate... Pana la urma si formatul de concurs pe care il avea inainte era mai haios...pana si 9595 ar fi facut fata daca revenea dr Andrei...
 • Emisiunea era prost facuta!
  Pacat de Mirela, este cea mai buna prezentatoare din Romania, la ora actuala!
 • si asa boureanca de Mirela Vaida e borţoasa din nou... cu al trei-lea copil
  Se ia la intrecere cu Simona Gherghe ca si aia e borţoasa din nou

  se f astea ca iepurii
 • Chiar, cum se descurca copia fidela a ''Mireasa pt fiul meu'', adica ''Puterea Dragostei'' de pe Kanal D.

  PS Cifrele ''Totul pt dragoste'' nu sunt atat de rele pt acel interval orar.
 • Dacă bagă Mireasa pentru fiul meu înapoi pun pariu cu oricare ca o sa revină pe primul loc pe intervalul ăla.

Trimite un comentariu