Skip to main content

Dragoste fără de rating. Emisiunea „Totul pentru dragoste” iese din grila Antenei 1

 
Dragoste fără de rating. Emisiunea „Totul pentru dragoste” iese din grila Antenei 1

„Totul pentru dragoste - la bine şi la greu”, emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, iese din grila postului, după cifre slabe de audienţă. De săptămâna viitoare, emisiunea matrimonială va fi înlocuită cu filme.

Publicitate

Emisiunea Totul pentru dragoste, difuzată în timpul săptămânii, pe intervalul 14.00 - 16.00, revenise în grila Antenei 1 la începutul lunii octombrie, cu un format schimbat, faţă de prima parte a acestui an.

Concret, pe lângă partea de talk-show, au introdus şi o componentă de reality-show. Un burlac trebuia ca, timp de două săptămâni, să aleagă dintre cele patru femei aflate în casa, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relaţie. În final, dacă burlacul ghicea care este fata singură câştiga marele premiu pus în joc, de 5.000 de euro.

Emisiunea n-a performat însă în audienţe. În luna octombrie, emisiunea a avut la nivel naţional o medie de 240.000 (1,3 rating). În mediul urban, emisiunea avea 123.000 media (1,3 rating), iar pe publicul comercial 39.000 (0,9 rating). Cifrele au fost sub La Măruţă şi sub Teo Show, emisiun cu care se intersecta, de la ora 15.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Putină Razvan Putină
    Foarte bine, ce nu face rating trebuie zburat, au zburat ei "Mireasa pentru fiul meu" care era mai mereu lider dar apâi acest format sec de audienta!
  • Mihai Mihai
    Păcat.Era ceva nou față de formatele matrimoniale existente.
  • jk jk
    Cu filme mai putin joia,pe 29,pentru ca e ziua Antenei 1,presupun ca va fi program special
    Ar fi culmea sa revină pe interval mireasa pentru fiul meu,sper sa nu
  • D D
    Foarte bine. Sa scapam de emisiunile matrimoniale pe toate posturile TV...

Trimite un comentariu

sus