Skip to main content

VIDEO. Actori, jurnalişti şi influenceri vorbesc despre filme celebre în noua campanie TNT. La vita e bella şi Mic dejun la Tiffany, printre titluri

 
VIDEO. Actori, jurnalişti şi influenceri vorbesc despre filme celebre în noua campanie TNT. La vita e bella şi Mic dejun la Tiffany, printre titluri

„Joker (din Batman - n.r.) scoate la iveală toată vulnerabilitatea şi sensibilitatea oamenilor şi eu cred că este cel mai frumos ticălos pe care l-a scris vreodată cineva şi mi-ar plăcea să fie jucat şi de o femeie, la un moment dat.”

Publicitate

Povestea vine de la actriţa Andreea Vasile (cunoscută din „Umbre”) şi este parte a campaniei pentru televiziunea TNT România. Ea spune că „Joker”, un Nemesis suprem, este după părerea ei extrem de versatil pentru „că se joacă, pentru că e personajul rău, dar în acelaşi timp scoate ce e mai rău din ceilalţi, pentru că răul este în ceilalţi.”

Zece actori, influenceri, jurnalişti sau designeri români povestesc, într-o serie de mini-interviuri filmate, momentele din viaţa lor în care s-au simţit ca într-un film sau când şi-ar fi dorit să fie în pielea personajului preferat.

Bloger-ul Otravă (aka Cristian Şimonca) a văzut şi revăzut „La vita e bella” de aproape 20 de ori şi de fiecare dată aşteaptă şi este impresionat de o anume scenă, cea în care tatăl îi explică fiului că realitatea nu e cea pe care o vezi cu ochii:

„Mi se pare atât de tare puterea pe care o are să îi explice copilului că tot ce se întâmplă acolo (în lagăr) e o joacă, tancurile acelea sunt, de fapt, nişte jucării. Şi ce e tare e că e credibil, tinzi să crezi şi tu, ceea ce mi se pare că asta e esenţa unui actor.”

Pentru Dana Sota scena din Breakfast at Tiffany’s cu Audrey Hepburn este una specială:

„Mă identific (ocazional, e adevărat) cu Audrey şi mă gândesc la cum se uita personajul ei în vitrina de la Tiffany’s şi avea un croissant şi o cafea în mână, cred că acolo mă văd şi eu.”

Alături de cei trei, parte din campania TNT mai sunt Vlad Galer şi Cristian Popa, jurnaliştii Mara Coman şi Horia Ghibuţiu, blogerul Daddy Cool, (Robert Diaconeasa), designerul Mihaela Glăvan şi artistul Andrei Leonte.

Andreea Vasile: Joker, cel mai frumos ticălos pe care l-a scris vreodată cineva

Cristian Şimonca „La vita e bella” de aproape 20 de ori şi de fiecare dată aşteaptă şi este impresionat de o anume scenă:

Horia Ghibuţiu ar vrea să fie parte din filmul lui David Lynch „Mulholland Drive”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus