Skip to main content

VIDEO. Actori, jurnaliști și influenceri vorbesc despre filme celebre în noua campanie TNT. La vita e bella și Mic dejun la Tiffany, printre titluri

 
VIDEO. Actori, jurnaliști și influenceri vorbesc despre filme celebre în noua campanie TNT. La vita e bella și Mic dejun la Tiffany, printre titluri

„Joker (din Batman - n.r.) scoate la iveală toată vulnerabilitatea și sensibilitatea oamenilor și eu cred că este cel mai frumos ticălos pe care l-a scris vreodată cineva și mi-ar plăcea să fie jucat și de o femeie, la un moment dat.”

Publicitate

Povestea vine de la actrița Andreea Vasile (cunoscută din „Umbre”) și este parte a campaniei pentru televiziunea TNT România. Ea spune că „Joker”, un Nemesis suprem, este după părerea ei extrem de versatil pentru „că se joacă, pentru că e personajul rău, dar în același timp scoate ce e mai rău din ceilalți, pentru că răul este în ceilalți.”

Zece actori, influenceri, jurnaliști sau designeri români povestesc, într-o serie de mini-interviuri filmate, momentele din viața lor în care s-au simțit ca într-un film sau când și-ar fi dorit să fie în pielea personajului preferat.

Bloger-ul Otravă (aka Cristian Șimonca) a văzut și revăzut „La vita e bella” de aproape 20 de ori și de fiecare dată așteaptă și este impresionat de o anume scenă, cea în care tatăl îi explică fiului că realitatea nu e cea pe care o vezi cu ochii:

„Mi se pare atât de tare puterea pe care o are să îi explice copilului că tot ce se întâmplă acolo (în lagăr) e o joacă, tancurile acelea sunt, de fapt, niște jucării. Și ce e tare e că e credibil, tinzi să crezi și tu, ceea ce mi se pare că asta e esența unui actor.”

Pentru Dana Sota scena din Breakfast at Tiffany’s cu Audrey Hepburn este una specială:

„Mă identific (ocazional, e adevărat) cu Audrey și mă gândesc la cum se uita personajul ei în vitrina de la Tiffany’s și avea un croissant și o cafea în mână, cred că acolo mă văd și eu.”

Alături de cei trei, parte din campania TNT mai sunt Vlad Galer și Cristian Popa, jurnaliștii Mara Coman și Horia Ghibuțiu, blogerul Daddy Cool, (Robert Diaconeasa), designerul Mihaela Glăvan și artistul Andrei Leonte. 

Andreea Vasile: Joker, cel mai frumos ticălos pe care l-a scris vreodată cineva

 

Cristian Șimonca „La vita e bella” de aproape 20 de ori și de fiecare dată așteaptă și este impresionat de o anume scenă:  

 

Horia Ghibuțiu ar vrea să fie parte din filmul lui David Lynch „Mulholland Drive”

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu