Skip to main content

VIDEO. Dacă-i Black Friday, blec fraidei să fie! Altex și o campanie "cum se aude". Cum au redat video expresia „stă mâța în coadă"

 
VIDEO. Dacă-i Black Friday, blec fraidei să fie! Altex și o campanie "cum se aude". Cum au redat video expresia „stă mâța în coadă"

VIDEO. Cum se scrie oare? Dacă românii caută pe Google "cocovan" (în loc de coq au vin) de ce n-ar căuta și "blec fraidei"?

Publicitate

Pentru că, nu-i așa, în română se scrie cum se aude, iar Black Friday e, deja tradiție, Altex a îmbrăcat campania pentru Vinerea Neagră sub acest concept: totul ad litteram.

Astfel, Black Friday a devenit blec fraidei, iar expresii și proverbe românești de gentul "stă mâța-n coadă" sau "îți plouă în gură" au fost arătate, în campanii, exact "așa cum se scrie."

Înainte de explicațiile agenției - Graffiti BBDO este responsabilă, spotul campaniei:

VIDEO. Campania Altex de "Blec Fraidei"

E o apropiere de ce-și doresc românii 

De ce această strategie de comunicare?  Se încearcă o apropiere mai de ceea ce "își doresc românii", spun reprezentanții companiei. 

Victor Oprișan, creative director - Graffiti BBDO:

 „Într-o perioadă în care comunicarea din piață este foarte aglomerată, vom prezenta ofertele Altex într-o manieră plastică: folosindu-ne de expresii populare românești și chiar transcriind fonetic evenimentul Blec Fraidei.

La nivel vizual, am transpus expresiile românești în imagini, într-o manieră amuzantă și ușor de decodificat de către consumatori”.

Campania se vede pe TV, la radio, outdoor și în mediul online până pe 5 decembrie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai sunt reclame facute de cei care frecventeaza celebrele cluburi de "agramati": Biutiful si Uanderful, asa ca ce sa te asteoti de la ei, tot "agramati".
  • Si eMag.ro are reducere pentru iPhone X 256GB la 5.449 lei, iar pentru iPhone X 64GB au pretul de 5.499 lei:) best job, emag:)))

Trimite un comentariu