Skip to main content

Catinca Marinescu, fosta coordonatoare a marketingului Antena Group, trece la TVR

 
Catinca Marinescu, fosta coordonatoare a marketingului Antena Group, trece la TVR

Numire nouă la conducerea marketingului TVR. Catinca Marinescu, plecată de curând din Antena Group, a preluat coordonarea Departamentului de Marketing şi Comunicare din TVR, potrivit unui anunţ intern al postului public obţinut de Paginademedia.ro.

Publicitate

„Cu o experienţă de aproape 20 de ani în televiziune va avea ca principal obiectiv creşterea indicatorilor de imagine ai TVR”, spun reprezentanţii TVR în anunţul intern.

Catinca Marinescu a lucrat ca şi Doina Gradea, şefa TVR, o lungă perioadă la Pro TV. Din 2016, s-a alăturat Antenelor pentru relansarea Observatorului, iar ulterior a devenit Head of Marketing & Communication Antena Group. În luna noiembrie, Catinca Marinescu a părăsit Antena Group, după cum Paginademedia.ro a relatat în premieră.

Până acum, coordonarea departamentului era asigurată interimar de Nicoleta Gavrilă. De altfel aproape toate posturile de conducere ale departamentelor din TVR sunt numiri „interimare”, cum se întâmplă de mai mulţi ani (lista integrală, AICI).

Carte de vizită

Catinca Marinescu (foto) şi-a început cariera ca Strategic Planner la agenţia Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA şi vicepreşedinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

Catinca Marinescu a venit la Antene în luna august 2016. Misiunea: dezvoltarea strategiei de relansare a Observatorului, incluzând structura de conţinut, grafica şi noul studio HD. În noua formulă, Observatorul a fost relansat în luna noiembrie a anului 2016.

În martie 2017, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group. Potrivit anunţului Intact la vremea respectivă, "aceasta va dezvolta strategia de branding şi comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel şi Zu TV".

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mereu cu tine! Mereu cu tine!
    Cazul clasic care demonstrează că un om cu viziune nu poate face nimic fără o echipă de profesioniști. Când a rămas fără armata ei de oameni talentați, pe care îi muncea fără menajamente în ProTV, până la ore târzii în noapte, s-a dus și himera Marelui Director de Marketing. Oricum, tot ce au construit ei la ProTV s-a dus pe râpă după sosirea Lucicăi Antal, care a stârpit, rând pe rând, un departament întreg și care prestează acum marketing second-hand. Piața televiziunilor a ajuns o piață de bufoni, condusă de oportuniști!
  • Elena Elena
    Catinca Marinescu nu a contribuit cu nimic la relansarea Ovservatorului in Antena. Totul a fost facut de Moga impreuna cu o echipa aleasa de el.
    Rusine ca te lauzi cu munca altora!!!
    Nu va lasati pacaliti de o profitoare.
  • Omul sminteste locul Omul sminteste locul
    Câteva fapte despre Nicoleta Gavrila, fosta nulitate interimara. De o INCOMPETENTA MONUMENTALA și LEGENDARA, s-a făcut remarcata când a cerut o muzica mai vesela în campania dedicata funeraliilor Regelui Mihai. Uimea întotdeauna pentru ca habar nu avea care este diferența dintre fonturi și diacritice, maximul profesionalismului atingandu-l în momentul în care a decretat ca Mondialul de fotbal nu e o prioritate.

    Rudimentara și nesimtita, are în portofoliu liste întregi de Sms-uri cu ordine către angajați în care cerea sa i se ia lucrurile de la croitorie, sa i se cumpere diverse sau sa fie luata de la aeroport.

    O pafarista care și-a golit departamentul și care se mandrea când cei mai buni oameni plecau exasperați, o trista adusa pe filiera pontica.
  • Omul Sfinteste Locul Omul Sfinteste Locul
    Cateva cuvinte despre Nicoleta Gavrila, fosta sefa de la Marketing (interimara). Rar am vazut o persoana eleganta si cu atat de mult bun simt si energie precum dansa. A facut minuni cu 3-4 colege platite de mizerie pentru ca sa vezi toate nulitatile TVR-ului in ziare si reviste e clar munca dansei inainte neexistand asa ceva. Dna Gavrila saluta si vb frumos cu toata lumea inclusiv cu cei mai umili angajati.
  • fosta colega fosta colega
    Catinca M nu a coordonat nimic la ProTV, era de fapt trompetista de mana a doua a Shogunului, Doina Gradea fiind prima. Zero idei, pt ca nu misca nimeni in fata muzei din Militari, Maria Apostol, oricum totul fiind decis de Adrian Sarbu. Duamnele se ocupau doar cu barfoteca. Apropo, a crescut cu ceva Antena Group dupa stralucitoarea prestatie a Marineascai?! Zero, sa fim seriosi!
  • dan petrea dan petrea
    Alta achizitie marca Doina Gradea! Alta fiinta dintr-o epoca trecută. Pina si doamna Macron e mai jună!
  • iwoody iwoody
    O tinara speranta, felicitari. Viziune, viitor, tot ce trebuie.

Trimite un comentariu

sus