Skip to main content

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

 
Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

Cunoscut până acum ca Ferma vedetelor, reality-show-ul de pe Pro TV se va schimba aproape în totalitate în noul sezon, anunță reprezentanții Pro TV. Noul show se va numi simplu, Ferma, iar locul Monicăi Bârlădeanu este luat de o nouă prezentatoare, Mihaela Rădulescu. 

Publicitate

Din primele indicii date de Pro TV, noua formulă a Fermei aduce mai mult ca un Exatlon „mai de la țară”. 

Mihaela Rădulescu va fi secondată de Cristian Bozgan, „cu o experiență militară extinsă” și specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. 

„Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie”, spun reprezentanții Pro TV despre Cristian Bozgan.  

Cristian Bozgan:

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”

Mihaela Rădulescu:

„Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant... exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață.”

Principalele schimbări ale reality-show-ului: 

 • Show-ul se va numi Ferma, în loc de Ferma vedetelor, cum a fost până acum
 • Despre concurenți: Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Postul e evitat să menționeze dacă va mai avea sau nu vedete. 
 • „Acțiunea” show-ului va fi într-o zonă izolată din munții României, pe timp de iarnă. 
 • Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma. Ei vin în locul Monicăi Bârlădeanu și a lui Nea Rață. 

„Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunțate ulterior”, menționează reprezentanții Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • O porcarie de emisiune...mai degraba difuzati o dresura de rame ... Da-o naibii de treaba, chiar nu se poate altceva in afara de porcaria asta regizata???
 • Buna seara nu este corect cu duelul care sa pus cu clopotei prea usor pt marius si colega lui si prietena lui fata de Briggite care a avut duel mai greu nu este corect!!!
 • Iar ne intoxicati cu *** de genul "fermelor", unde toti se balacaresc cum le vine, si noi trebuie sa suportam toate astea...
 • Am auzit ca trebuia să prezinte o emisiune la Antena din 2019, dar nu s-au împăcat la bani din motive că ea este “o divă” care a apărut la cea mai urmărită emisiune din România (Romanii au talent) și că numele ei este valoros.

  P.s.: A apărut pe la Neatza și urma să promoveze emisiunea în viitor.
 • Aveti dreptate. E expirata si antipatica!
  E ca pestele... cand expira incepe sa se imputa. Metaforic vorbind
 • Al meu comentariu *** e format din critici gen stelutza deci nu trebuie menționat ori citat in vre un fel pe site ul acesta. Oricum va fi cenzurat ori neînțeles de către alți terti
 • Aceiasi ciorba reincalzita. Oare cei de la Pro nu s-au prins ca lumea s-a saturat de doamna Mihaela...a se vedea comentariile de bine dupa ce s-a retras / a fost data afara din juriul de la Romanii...
 • Fara Nea Rața..trist. Era foarte misto formatul initial. Mai ales primul sezon care a fost mult mai dur decat urmatoarele, noroi pana la gat si frig si era filmat in timp real nu dinainte si nu se stia cine ramane sau iese.
 • de scarba prezentatoarei sigur va fi un esec pt pro tv..iar schimbarile aste niciodata n au fost bn venite

Trimite un comentariu