Skip to main content

Netflix testează abonamente săptămânale în România. Care sunt prețurile și ce spun reprezentanții platformei

 
Netflix testează abonamente săptămânale în România. Care sunt prețurile și ce spun reprezentanții platformei
Netflix

Platforma Netflix testează în mai multe țări, printre care și România, variante de plată săptămânală.

Recent, în secțiunea de abonare a platformei au apărut și oferte pentru o perioadă mai scurtă de timp, de doar o săptămână.

Publicitate

Prețurile sunt de 2,49 de euro (varianta minim), 2,99 de euro (varianta standard) și 3,49 de euro pentru premium.

Contactați de PaginadeSeriale.ro, reprezentanții Netflix au explicat că platforma „testează variante de abonamente ușor diferite pentru a înțelege ce alegeri consideră membrii ca fiind utile”.

„Nu toți utilizatorii vor vedea acest test și există posibilitatea de a nu oferi niciodată elemente specifice incluse în test membrilor”, au explicat reprezentanții Netflix, pentru PaginadeSeriale.ro.

Vezi cât costă abonamentul Netflix pe PaginadeSeriale

Reprezentanții Netflix, pentru PaginadeSeriale.ro:

„Este un test pe care Netflix il face pentru a face experiența mai plăcută și accesibilă pentru oameni din întreaga lume. În acest caz, se testează variante de abonamente ușor diferite pentru a înțelege ce alegeri consideră membrii ca fiind utile.
Aceste teste teste variază de obicei ca durată. Nu toți utilizatorii vor vedea acest test și există posibilitatea de a nu oferi niciodată elemente specifice incluse în test membrilor.”
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mari nesimtiti astia de la Netflix. Mi-am facut abonament de 11.99 si dupa luna gratis m-au trecut automat pe saptamanal de 3.49 si nu puteam sa fac schimbarea pe alt abonament. l-am anulat si am facut altul, de pe alt card, acum pot schimba... niste ***.
  • Cea mai mare țeapa și înșelătorie inventata vreodată, ești "momit" cu "mii" de titluri dar 90% dintre ele nu au subtitrare in limba romana. Aceasta este publicitate înșelătoare, dar legea oricum in Romania doarme. Astăzi am decis sa le fac o reclamație la OPC ...îs curios ce mi se va răspunde.
  • Nu-i rea ideea. Eu il platesc lunar, dar altii poate nu isi permit si vor sa vada ceva... exe Narcos - Mexic. Iti ei o saptamana, il vizionezi si cu asta basta. Poti repeta optiunea cand vrei sa vezi ceva.

Trimite un comentariu