Skip to main content

(P) Filmul fără pauze publicitare – surpriza Coca-Cola de Crăciun. Pe 26 decembrie, Antena 1 difuzează Love actually neîntrerupt de publicitate

 
(P) Filmul fără pauze publicitare – surpriza Coca-Cola de Crăciun. Pe 26 decembrie, Antena 1 difuzează Love actually neîntrerupt de publicitate

(P) În perioada sărbătorilor, brandurile se întrec să își surprindă consumatorii cu inițiative care mai de care mai spectaculoase.

Publicitate

Știm deja că terenul sărbătorilor de iarnă e dominat de Coca-Cola și ale sale camioane de Crăciun, de reclama Sărbătorile vin, care a intrat în cultura populară și de campaniile care ne fac să simțim mai puternic spiritul sărbătorii.

Mai nou, surpriza brandurilor pentru consumatori vine dintr-o idee pe cât de simplă, pe atât de inedită: filmul de Crăciun difuzat fără pauze publicitare.

Pentru al doilea an la rând, Coca-Cola cumpără pauzele de publicitate din timpul filmului. Așa se face că miercuri, pe 26 decembrie, vei putea viziona Love Actually (Pur și simplu dragoste) pe Antena 1, de la ora 20:00, timp de două ore neîntrerupte.

Ce poate fi mai potrivit pentru a doua zi de Crăciun decât să te așezi confortabil pe canapea, cu snack-uri la îndemână, pentru un film de sezon? Iar dacă oricum aveai în plan un maraton de filme în mini-vacanța de Sărbători, nu sări peste Love Actually.

Comedia romantică are toate ingredientele unui plan perfect pentru o seară liniștită, alături de cei apropiați: atmosfera de Crăciun, povești emoționante, umor, o mulțime de actori de top (Hugh Grant, Emma Thompson, Keira Knightley, Colin Firth) și...zero publicitate, dacă alegi să o vizionezi pe Antena 1.

Anul acesta, campania Coca-Cola de Crăciun te îndeamnă să #FiiTuMoșu, așa că nu păstra vestea doar pentru tine. Pe 26 decembrie ai șansa perfectă să-ți strângi prietenii aproape și să vă bucurați împreună de experiența unui film bun de Crăciun.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Da Razvane a fost lider de audienta dar nu cu mult , te rog frumos lasa deoparte rautatile nu mai cere atata audientele , nu merita sa fii rau suntem in preajma Craciunului cand toata lumea ar trebui sa fie mai bun , nu conteaza cine este pe primul loc ,dupa sarbatori putem sa ne punem cenusa si in cap dar pana atunci fii mai bun ca nu castigi nimic , pana si nemti in rimul razboi au lasat armele pentru o noapte si au baut un pahar de vin cu inamici lor , Craciun Fericit ,restul e cancan
  • Hai sa fim seriosi o stire neinteresanta , exact pentru mile zis si Razvan un film de duzina , beti mai putina cola , nu face bine la ficat exact ca si antenuta poti sa te uiti pe HBO tot timpul nu este publicitate

Trimite un comentariu