Skip to main content

Crăciunul la TVR 2. Fuego împodobeşte bradul de la TVR. Emisiunea Câştigă România, patru ediţii de sărbători

 
Crăciunul la TVR 2. Fuego împodobeşte bradul de la TVR. Emisiunea Câştigă România, patru ediţii de sărbători

TVR 2 sărbătoreşte Crăciunul cu patru ediţii de Câştigă România, emisiunea lui Fuego „Drag de România mea”, emisiuni cu ediţii speciale şi filme.

Publicitate

Programul de Crăciun de la TVR 2 începe devreme, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 10:00, cu emisiunea „Mic dejun cu un campion” care îl are ca invitat pe actorul şi poetul Dorel Vişan. De la ora 13.30, Marina Almăşan va prezenta o ediţie specială „Femei de 10, bărbaţi de 10”, alături de românii din Borşa-Maramureş.

Duminică, 23 decembrie, de la ora 15.00, Fuego (Paul Surugiu) va împodobi bradul din curtea Televiziunii Române, alături de Irina Loghin, Gheorghe Turda şi violoncelist Adrian Naidin. Emisiunea Drag de România mea se va putea revedea duminică, 23 decembrie, începând cu ora 15.00, dar şi miercuri, 26 decembrie, de la ora 13.00.

Programul TVR 2 în Ajunul Crăciunului

Luni, 24 decembrie, de la 15.30, TVR 2 va difuza emisiunea Chef de vedete. De la ora 17.30, TVR 2 difuzează animaţia Disney Bambi. În seara de Ajun, prima ediţie specială de Căştigă România se va vedea de la ora 20:00. Virgil Ianţu are ca invitaţi trei copii, cu părinţii lor.

Carmen Trandafir, vine alături de fetiţa sa, Ana Grădinescu. Nadine, cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV, îl însoţeşte pe fiul său, Noah Ekai Apostolescu, iar actriţa Teatrului Naţional, Monica Davidescu, o va susţine pe fiica sa, Dora Temişan Davidescu. Ediţia va avea reguli speciale, astfel că părinţii vor da doar indicii celor mici.

De la ora 21:30, Iuliana Marciuc va prezenta cazul Elenei Dinu, voluntarul din cadrul proiectului „Nici un copil singur în spital” al Asociaţiei Inima Copiilor care a decis să adopte un bebeluş cu 14 diagnostice, în cadrul emisiunii Destine ca-n filme.

TVR 2 respectă tradiţia de a transmite mesajul Papei adresat „Cetăţii şi Lumii”. În Ajunul Crăciunului, de la ora 22.30, emisiunea Credo dedică o ediţie specială de Crăciun, în care se va transmite Vigilia di Natale şi Liturghia pe care Papa Francisc le oficiază în Basilica Sfântului Petru de la Vatican.

Ziua de Crăciun la TVR 2

Programul începe de la ora 9:30, cu un program de Colinde americane, interpretate de Corul si Orchestra Tabernacle din Salt Lake City. Urmează două filme: O duzină de lăbuţe, de la ora 10:30 şi Crăciunul în vestul sălbatic, de la ora 13:40.

În ziua de Crăciun, de la ora 12.40, TVR 2 va transmite în direct din Piaţa San Pietro de la Vatican ceremonia Urbi et Orbi – mesajul şi binecuvântarea Papei Francisc.

Ora 16:30 o aduce la TVR 2 pe Mary Poppins, comedia muzicală cu Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson şi Glynis Johns în rolurile principale.

A doua ediţie specială de sărbători de Câştigă România începe la ora 20:00, cu Corina Dănilă, actriţă în sitcomul „Primăverii", Costin Deşliu, jurnalist sportiv şi Ionuţ Cristache, moderatorul talk-show-ului „România 9”. Cei trei vor lupta pentru înfiinţarea unui club de speologie pentru copii, odată cu aniversarea a 150 de la naşterea lui Emil Racoviţă.

Sitcomul românesc Primăverii va fi difuzat de la ora 21:00, iar de la 21:30 se va vedea filmul Mirodenia secretă.

Miercuri, pe 26 decembrie de la ora 12:10, TVR 2 difuzează concertul de colinde al Paulei Seling, iar de la ora 15:00, filmul Dorinţe de Crăciun. Virgil Ianţu are o a treia ediţie de Câştigă România, de la ora 20:00. Simona Pope, Razvan Exarhu şi Liviu Popescu, vor concura pentru a susţine una dintre cele mai interesante cauze CERT Transilvania, ajutorarea bătrânilor şi copiilor din satele izolate de munte.

Joi, 27 decembrie, la ora 20:00 se va difuza ultima ediţie specială de Câştigă România, în care cei trei câştigători ai concursului, Magdalena Iurescu, Oliver Anghel şi Marius Hoara, vor concura pentru a oferi ajutor Liceului Special pentru Deficienti de Vedere din Buzău

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus