Skip to main content

Crăciunul la TV. Antena 1, Kanal D și TVR, emisiuni cu ediții speciale. Pro TV mizează pe filme

 
Crăciunul la TV. Antena 1, Kanal D și TVR, emisiuni cu ediții speciale. Pro TV mizează pe filme

Moș Crăciun trece și pe la televiziuni. Generalistele și televiziunile de știri au pregătit programe speciale pentru 24, 25 și 26 decembrie.

Publicitate

Ce se regăsește în grila de programelor a televiziunilor de sărbători?

Antena 1 și Kanal D se bazează pe producții proprii, în timp ce Pro TV mizează pe filme și un episod special de Las Fierbinți. TVR 1 și 2 au pregătit ediții speciale de Provocarea starurilor, Vedeta Populară și Câștigă România.

Și televiziunile de știri au pregătit programe de sărbători. Digi 24 va difuza materiale de Crăciun, iar B1 are în program un film semnat de Nae Caranfil.

Paginademedia.ro vă prezintă programele televiziunilor pe 24, 25 și 26 decembrie

Luni, 24 decembrie

 • PRO TV: În Ajunul Crăciunului, Pro TV va difuza clasicul film Goana după cadou, cu Arnold Schwarzenegger, de la ora 10:30. De la ora 20:30, Pro TV se întoarce în Fierbinți, pentru o ediție specială de Crăciun a serialului Las Fierbinți. Aventurile lui Firicel și Celentano vor fi urmate de filmul John Carter, de la ora 22:30.
 • KANAL D: Luni, 24 decembrie, începând cu ora 21.30 Kanal D va difuza prima parte din "Sfanta Familie („The Holy Family”), un film italian cu Ana Caterina Morariu, Alessando Gassman, Massimiliano Varrese, Brando Pacitto și Franco Nero.
 • ANTENA 1: Dimineața de Ajun începe devreme, de la ora 08:00 cu Neatza cu Răzvan și Dani. Prietenii de la 11 sunt următorii, cu o ediție specială de Crăciun în care se vor prezenta vedete cu povești despre Crăciun din familie. Seara, de la 20:00, emisiunea Chefi la cuțite va avea echipa Te cunosc de undeva la masa juraților.
 • TVR 1: Colinda (2015), Aripi de hârtie și Johnny, Super-Koala sunt filme animate difuzate în Ajun. Seara, de la 19:00 se va difuza Se caută Moş Crăciun talentat!, trei scenete inspirate din concursurile de talente prezentate Alina Sorescu : „Moşul are talent", „Vocea Moşului" şi „ELF Factor". La ora 20:30 este difuzat un reality show pentru copii, Întâlnire cu Moș Crăciun.
 • TVR 2: Luni, 24 decembrie, de la 15.30, TVR 2 va difuza emisiunea Chef de vedete. De la ora 17.30, TVR 2 difuzează animația Disney Bambi. În seara de Ajun, prima ediție specială de Căștigă România se va vedea de la ora 20:00. Virgil Ianțu are ca invitați trei copii, cu părinții lor.
 • DIGI 24: De la ora 20:00, pe Digi se aud colindele de la Caselul de lut din Valea Zânelor, iar de la ora 21:00 Corul Madrigal.
 • B1: În seara de Ajun, de la ora 21.00, B1 TV a programat filmul “Restul e tacere”, realizat în anul 2007 în regia lui Nae Caranfil, premiat la Gala Gopo 20009.
 • PRO CINEMA: Filmul românesc Ho Ho Ho va fi difuzat de la ora 20:30, cu povestea lui Horațiu, un copil de 8 ani, care se pierde într-un mall de sărbători.

Marți, 25 decembrie

 • PRO TV: La ora 20:30, Pro TV pune la bătaie eroii Marvel, cu filmul Captain America: Civil War. La 23:30 va fi difuzată comedia de Crăciun Super party la birou.
 • KANAL D: Marți, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, de la ora 20:00, Teo Trandafir va prezenta o ediție specială a emisiunii Vrei să fii milionar? la care concurenții vor fi copii.
 • ANTENA 1: Neața cu Răzvan și Dani, Prietenii de la 11 și Acces Direct sunt emisiunile de pe zi de la Antena 1. Seara, postul difuzează o ediție specială a emisiunii Chefi la cuțite, de la ora 20:00.
 • TVR 1: De la ora 21.00 se vede o ediție specială a emisiunii Provocarea starurilor, în care cei trei finaliști îi provoacă pe juraţi la o confruntare între generaţii.
 • TVR 2: Ora 16:30 o aduce la TVR 2 pe Mary Poppins, iar a doua ediție specială de sărbători de Câștigă România începe la ora 20:00, cu Corina Dănilă, actriţă în sitcomul „Primăverii", Costin Deşliu, jurnalist sportiv şi Ionuţ Cristache, moderatorul talk-show-ului „România 9”.
 • DIGI 24: Prima zi de Crăciun începe cu un material despre campania caritabilă “Adoptă o scrisoare” care a pornit din România. Jurnal pentru copii și Digicult sunt alte două emisiuni cu tematică de sărbători de pe Digi 24.
 • PRO CINEMA: Este difuzat al doilea film din seria Ho Ho Ho, în care Ema, un copil de la un orfelinat găsește un bilet de loterie.

Miercuri, 26 decembrie

 • PRO TV:  A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20:30, este difuzat filmul Focus și de la 22:45 un film de acțiune cu Liam Neeson, Urmărit în noapte.
 • ANTENA 1: A doua zi de Crãciun, de la ora 20.00, Antena 1 difuzeazã comedia romanticã „Pur şi simplu dragoste” ( „Love Actually”), iar de la ora 22.00, va fi difuzat filmul „Cronicile din Narnia”.
 • TVR 1: Best of O dată-n viață, de la ora 21:00, iar mai devreme, de dimineață, de la ora 10:10, la TVR va fi difuzat filmul pentru copii Amintiri din copilărie, din 1965.
 • TVR 2: Miercuri, pe 26 decembrie de la ora 12:10, TVR 2 difuzează concertul de colinde al Paulei Seling, iar de la ora 15:00, filmul Dorințe de Crăciun. Virgil Ianțu are o a treia ediție de Câștigă România, de la ora 20:00. Simona Pope, Razvan Exarhu şi Liviu Popescu, vor concura pentru a susţine una dintre cele mai interesante cauze CERT Transilvania, ajutorarea bătrânilor şi copiilor din satele izolate de munte.
 • PRO CINEMA: De la ora 20:30, este difuzat filmul Marea cursă de Crăciun, cu Arthur, fiul lui Moș Crăciun, care vrea să îi îndeplinească dorința unui copil.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • JK , chiar daca a trecut Craciunul sa a-i un Craciun Fericit atat cat mai este , antenuta , baga si ea filme Nea Marin miliardarul ca in fiecare an dupa ce la dat pro si la tocit iar miercuri TripluX
 • Ultima oră (legat de grila de anul nou)
  Chefii NU vor fi serviți în aceste zile (urmatoarea emisiune va fi pe 7/01)
  Înțelegeam pentru 31,ca na e Negru,dar pe 1 si 2 sunt curios ce va fi
 • catalin spaima sticlelor de vinnn, vreau sa vad un film in limba mea, un film romanesc, cu actori romani, facut in romania
  nu filme indiene, italiene, spaniole, germane, americane, coreene, haitiene, ghaneze, africane, egiptene si mai stiu eu care dublate in limba romales. capisci?
 • N-ati putea sa terminati cu certurile macar de Craciun? Antena 1 a dat si anul trecut animatii, tin minte ca la un film subtitrat s-au scos cifre la jumatate fata de cele ale unui film dublat. In plus, Netflix dubleaza toate serialele in germana, turca si spaniola. Nu inteleg de ce doar la noi e principiul sa se subtitreze totul. Nu, nu esti incult daca te uiti la un film dublat, dimpotriva, ce e rau in faptul ca vrei sa vezi un film in limba ta? Sarbatori fericite!
 • Cum ziceam și la alte articole. Pentru antena, mile Putina este în stare de orice . În Germania, Italia, asa se face, dar în România, variantele dublate sunt pentru copiii care nu știu sa citească. Maine poimaine dau varianta dublata pentru copii la Star Wars ca au inteles ca publicul lor este la nivelul copiilor care nu știu sa citească? :))
  Se vede din nou ca nu calci pe la cinema. Ești blocat pe antena. Crăciun fericit cu antena atunci.
 • Antena a dat varianta dublata la Cenusareasa, remake-ul lIve action. Așa greu sunt de citit niște subtitrări? :))
 • in general un program bun, si acces direct va avea editii speciale toata saptamana , e bine ca investesc in continut ca in italia , germania , unde sunt multe editii speciale , televiziunea incepe si in romania sa arate ca intr-o tara dezvoltata , bravo pt milionar la 20 , si asa turcii nu mai prind

Trimite un comentariu