Skip to main content

FOTO. Emisiunea „Cântă acum cu mine”, prezentată de Cabral, a început filmările. Primele imagini de pe platourile de filmare

 
FOTO. Emisiunea „Cântă acum cu mine”, prezentată de Cabral, a început filmările. Primele imagini de pe platourile de filmare

FOTO. Pro TV a anunţat începutul filmărilor la talent show-ul Cântă acum cu mine. Emisiunea va fi difuzată în această primăvară şi va fi prezentată de Cabral şi cu Loredana în fruntea juriului.

Publicitate

Filmările au loc într-un studio din Polonia, iar Pro TV a comandat opt episoade de câte 60 de minute, conform C21Media. Paginademedia.ro a adresat întrebări postului pentru confirmare, însă până la ora publicării articolului aceştia nu au răspuns.

Premiul pus la bătaie de Pro TV este de 50.000 de euro. Pentru a-l câştiga, concurenţii trebuie să îi convingă pe cei 100 de muzicieni să li se alăture în moment.

Cabral: „Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentraţi şi dedicaţi, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal... până aici totul pare că se aşază foarte bine.

Suntem nerăbdători să intrăm în pâine şi să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuşi să arate că face cel mai tare şi complet spectacol! Ne bucurăm de muzică şi de reacţiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent şi divers juriu din lume”

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internaţional al Endemol Shine Group în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el.

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obţine cel mai bun scor ajunge în marea finală şi poate câştiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

GALERIE FOTO. Platoul de filmare al emisiunii Cântă acum cu mine

  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Toma Toma
    Imi pare rau ca emisiunea se difuzează așa de târziu. E o emisiune de divertisment mult mai reușită decât cancanurile ! Din pacate astea sunt mai gustate de cei iubesc și votează cu puterea actuală !
  • robi robi
    @Allex eu sunt absolut sigur ca aceasta emisiune va fi un esec.
    De la inceput nu mi s-a parut interesanta ideea. Imi pare rau pentru Cabral
  • Allex Allex
    Nu cred ca va mai fi difuzată. Nu sunt multumiti de cum a iesit emisiunea produsă de mediocra Dana Mladin.
  • horicas horicas
    Dar cu Falsez pentru tine ce se mai aude?
  • Allex Allex
    Eu cred ca această emisiune va fi un succes!
  • Expertul Expertul
    Grila ProTV in aceasta primavara: LUNI. 20.30, serial vlad. MARTI. 20.30 Las Fierbinti, din 29 ianuarie, iar de la 21.30, Ferma din 29 ianuarie. MIERCURI. 20.30, Las Fierbinti, iar de la 21.30, Ferma. JOI. 20.30, Las Fierbinti, iar de la 21.30, Ferma. VINERI. 20.30,Romanii au talent din 1 februarie. SAMBATA. 20.00, filme. DUMINICA. 20.00 Canta acum cu mine.

Trimite un comentariu

sus