Skip to main content

Un cooking show creat de chef-ul Gordon Ramsay se vede la TV Paprika de săptămâna viitoare

 
Un cooking show creat de chef-ul Gordon Ramsay se vede la TV Paprika de săptămâna viitoare

Postul TV Paprika va difuza o emisiune produsă de chef-ul britanic Gordon Ramsay. Cooking show-ul „Cine găteşte cel mai bine?” se vede de luni, 7 ianuarie, de la ora 21:00

Publicitate

În fiecare episod, nouă concurenți (bucătari amatori) vor trece prin trei probe de concurs. Aceștia se bat pentru un premiu de 1.000 de lire sterline care se acordă la finalul fiecărei ediții. Probele se desfășoară astfel: 

  • Primii trei cei mai slabi concurenți sunt eliminați după prima probă, numită „mânuirea cuțitului”.
  • A doua probă a episodului se axează pe „precizie și pricepere”, mai exact pregătirea unui ingredient dat. În cadrul acestei probe alți trei concurenți vor părăsi concursul.
  • Ultimii trei bucătari amatori rămași în luptă vor folosi ingredientul pregătit anterior într-un fel original. 

Concurenții vor fi jurizați de câte un chef bucătar, care se schimbă de la o săptămână la alta. Astfel, prima săptămână va fi jurizată de Gordon Ramsay, apoi Rosemary Shrager (săptămâna doi), Phil Vickery (săptămâna trei) și Jean-Christophe Novelli (ultima săptămână). 

Astfel, cele 20 de episoade ale producției sunt programate de luni până vineri, iar fiecare episod durează o oră. Prezentatoarea emisiunii este Fern Britton.

Alte noutăți ale lunii ianuarie la TV Paprika: 

  • „Nigel Slater şi aromele Orientului Mijlociu” se vede din 2 ianuarie, de la ora 21:00. Fiecare dintre cele 3 episoade a câte o oră este difuzat de la ora 21:00. Jurnalistul culinar pornește într-o gastro-aventură în Orientul Mijlociu.
  • „Bunătăţi pentru familie, cu Nadiya” este programată din 5 ianuarie, de la ora 14:30. Nadiya Hussain (câștigătoare a „The Great British Bake Off”, în 2015) ne învăță să preparăm bucate perfecte pentru momentele petrecute cu cei dragi.
  • „Periplu culinar australian cu Guy Turland” se vede tot din 5 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea filmată pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Bondi, din Australia) îl are drept gazdă pe Guy Turland, bucătar local, surfer și scafandru.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu