Skip to main content

De Ziua Cârtiței, Pro Cinema rămâne blocat în timp. Filmul Ziua Cărtiței va fi difuzat, în buclă, toată sâmbăta

 
De Ziua Cârtiței, Pro Cinema rămâne blocat în timp. Filmul Ziua Cărtiței va fi difuzat, în buclă, toată sâmbăta

Pro Cinema intră în bucla temporală pe 2 februarie. Ca și principalul personaj al filmului Ziua Cârtiței, un reporter, postul rămâne blocat în timp în ziua de 2 februarie, pe care o retrăiește, în buclă: televiziunea va difuza producție Ziua Cârtiței ...de mai multe ori.

Publicitate

Mai exact, comedia din 1993 cu Bill Murray va fi difuzată de opt ori, de dimineață, de la ora 08:00, până dimineața următoare, la ora 04:00.

Bucla temporală de pe Pro Cinema va fi întreruptă însă de un "intrus": serialul românesc La Bloc, care se va vedea dimineața, de la ora 10:00 și seara, de la 18:15. În rest, Ziua Cârtiței.

Despre filmul Ziua Cârtiței

Phil Connors (Bill Murray), un reporter meteo, este trimis pentru al patrulea an la rând în Punxsutawey, Pennsylvania pentru prezenta un festival de Ziua Cârtiței, pe data de 2 februarie. A doua zi, se trezește tot pe data de 2 februarie și realizează că a rămas blocat în timp.

Reporterul profită de acest lucru și face tot posibilul să se bucure de timpul pe care îl are, știind că nu vor exista repercusiuni. Din distribuția filmului fac parte Bill Murray, Andie MacDowell și Chris Elliot.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Acest articol nu avea rost fără ”angajații” PRO/ANTENA adică marian,D și Mihai
    Oricum,aiurea să pui ACELAȘI film toată ziua când practic puteai,cu ocazia zilei,alte filme potrivit zilei
    *până la urma urmei mă uit mai mult pe pro cinema la serialul la bloc și mai puțin la filme*
  • Mihai eu cred ca suferi de sindromul pro te rog sa-ti faci un control si antenuta ta va primi banii de la guvern pentru telenovele si serialele lor iar cum esti in nestiinte de cauza banii se recupereaza nu se dau de pomana te rog frumos sa te interesezi daca nu crezi toata ziua aceeasi placa o pui , nu-ti convine uitate la antena 3 , cred ca acest comentariu va fi dat ca celelalte nu sau dat , sau trebuie sa va ridicam in slavi si sa facem plecaciuni
  • Nu mai au ce sa dea si d-asta o sa dea numai Ziua Cartitei? Pai sa mai ceara bani de la PSD ca pentru Las Fierbinti si sa il dea pe zeul Pro TV Dragnea toata ziua, sa sterg programul din telecomanda.

Trimite un comentariu