Skip to main content

SHARED NEWS. Cristina Țopescu și oferta de nerefuzat pentru Dăncilă, peste 14.000 de share-uri: „Mă ofer să o învăţ să-şi citeasca discursurile corect”

 
SHARED NEWS. Cristina Țopescu și oferta de nerefuzat pentru Dăncilă, peste 14.000 de share-uri: „Mă ofer să o învăţ să-şi citeasca discursurile corect”
Foto | Inquam Photos - Octav Ganea

SHARED NEWS. Adevărul a dat cele mai distribuite două știri ale sfârșitului de săptămână. Au strâns, în total, peste 22.000 de distribuiri și aprecieri, pe Facebook. 

Prima dintre acestea are în centru o postare a jurnalistei Cristina Țopescu, care i-a făcut premierului Viorica Dăncilă „o ofertă de nerefuzat”. De ce este de nerefuzat? 

Publicitate

Pentru că prezentatoarea de televiziune, într-o notă ironică, se oferă să o ajute pe Dăncilă cu discursurile publice. Mai exact:

„Mă ofer să o învăţ pe doamna premier să-şi citeasca discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) şi cunosc şi terminologia politică, fac asta de vreo 20 de ani”, scrie jurnalista în respectiva postare. 

„După o lună în care nu a mai gafat, Viorica Dăncilă a revenit în forţă la Bruxelles, unde, printre altele, a inventat şi un cuvânt care nu există în limba română – „negaţionalism“ – şi a vorbit despre „sprijinirea combaterii Holocaustului”, a notat articolul din Adevărul. 

A doua știre populară dată de publicația lui Cristi Burci, pe Facebook, vine în contextul modificărilor propuse de ministrului Educației. Ecaterina Andronescu  a stârnit reacții în online din partea părinților. Astfel, știrea care strâns peste 8.000 de distribuiri este mesajul unei mame către ministru: 

„Declaraţiile dumneavoastră din ultimele zile m-au convins că trăiţi într-o ţară diferită de ţara mea. Pot accepta să faceţi experimente pe noi, adulţii, merităm pentru că nu ştim sau poate nu avem cum să alegem oameni ce iubesc ţara asta pentru a ne conduce. Eu şi zeci de mii de părinţi vă interzicem să ne distrugeţi copiii!”

Alte materiale populare pe Facebook vin de la publicații precum Recorder, Ziare.com sau Digi 24

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. adevarul.ro, „Cristina Ţopescu, ofertă de nerefuzat pentru Viorica Dăncilă „ca să nu ne facem de râs în faţa întregii Europe“, de Alexandra Constanda

- 14.251 likes & shares;

2. adevarul.ro, „Scrisoarea unei mame către Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei: ,,Eu şi zeci de mii de părinţi vă interzicem să ne distrugeţi copiii!“ ”, de Simona Chirciu

- 8.711 likes & shares;

3. ziare.com, „Misterul completului 17 in ziua norocoasa a lui Liviu Dragnea”, de Ioana Ene Dogioiu

- 4.254 likes & shares;

4. recorder.ro, „Asta e Unire?“, de Iulia Marin, Laurențiu Ungureanu, David Muntean

- 3.315 likes & shares;

5. digi24, „31 de kilograme la 19 ani. O tânără cu sindrom Dunbar, o afecțiune foarte rară, a fost operată la Spitalul Municipal din Oradea”

- 2.659 likes & shares.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • ce tot o ironizati pe aceasta femeie ? asa cum a spus chiar ea : toata lumea greseste Mai bine lamuriti-o ca ea greseste cit pentru toata lumea Asta nu a inteles ea inca

Trimite un comentariu