Skip to main content

SHARED NEWS. PressOne, viralul zilei. Un șef din poliție și-ar fi plagiat teza de doctorat: „de la prima până la ultima pagină”

 
SHARED NEWS. PressOne, viralul zilei. Un șef din poliție și-ar fi plagiat teza de doctorat: „de la prima până la ultima pagină”
Chestorul Cătălin Ioniţă - Foto: Octav Ganea | Inquam Photos

SHARED NEWS. Publicația PressOne a dat cea mai populară știre, ieri, pe Facebook. Este vorba despre un text care explică cum chestorul de poliție Cătălin Ioniță și-a plagiat integral lucrarea de doctorat. 

Publicitate

Dezvăluirile aparțin jurnalistei Emilia Șercan și au adunat aproximativ 8.000 de distribuiri și aprecieri în online. 

„Chestorul principal de poliție Cătălin Alexandru Ioniță, director al Direcției Generale Anticorupție (DGA), a plagiat întreaga sa teză de doctorat, de la prima până la ultima pagină”, notează articolul în deschidere. 

Jurnalista precizează și că a studiat lucrarea șefului din poliție la biblioteca Academiei de Poliție, unde „fotografierea nu a fost permisă”.

Chestorul ar fi copiat, cuvânt cu cuvânt, inclusiv „Introducerea” și „Concluziile”, pe care PressOne le prezintă alături de sursele orginale. Cele două parți ale tezei sunt disponibile pe internet, alături de rezumatul întregii lucrări, menționează sursa citată.  

Următorul articol distribuit intens vine de la Digi 24 și titrează: „Dan Barna (USR): Dacă ne aliem cu PLUS, câștigăm alegerile europarlamentare”

Alte materiale populare pe Facebook vin de la publicații precum Adevărul, Ziare.com sau Republica

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri. 

1. pressone.ro, „Chestorul Ioniță, șeful Direcției Anticorupție din MAI, a plagiat toată teza de doctorat”, de Emilia Șercan

- 7.884 likes & shares;

2. digi24.ro, „Dan Barna (USR): Dacă ne aliem cu PLUS, câștigăm alegerile europarlamentare”

- 7.153 likes & shares;

3. adevarul.ro, „Djokovici, pur şi simplu, magnific: Liderul mondial a „măturat“ cu Nadal în finala de la Australian Open şi a intrat în istorie”, de Amir Kiarash

- 3.846 likes & shares;

4. ziare.com, „Cum a fost la Conventia PLUS - avantaje, vulnerabilitati si sansele de a schimba cultura politica din Romania”, de Magda Gradinaru

- 3.605 likes & shares;

5. republica.ro, „E sfârșitul lui ianuarie, România nu are buget, leul e în picaj, însă Dragnea, proaspăt întors din vacanță, se laudă pe Facebook cu „cele mai mari creșteri de venituri din istoria României””, de Loredana Voiculescu

 - 3.566 likes & shares.

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu