Skip to main content

VIDEO. Văru’ Săndel face Buletin de Știri Relaxate pentru Ciucaș

 
VIDEO. Văru’ Săndel face Buletin de Știri Relaxate pentru Ciucaș

Văru’ Săndel este personaj central în campania pentru berea Ciucaș, dezvoltată online, pe canalul de YouTube al mărcii de bere. 

Actorul Alexandru Pop, care a făcut celebru personajul „Văru’ Săndel” la posturi precum Acasă TV sau Etno TV, face „Buletinul de Știri Relaxate”, o serie de sencente în care actorul interpretează roluri multiple.  

Publicitate

„Știrile Relaxate” sunt inspirate din poveștile din sezonul rece din trecut. 

Pentru primul episod, Văru’ Săndel a povestit de brigada anti-zăpada-de-pe-drumuri și care povestesc despre peripeții, stilurile de dat la lopată, și mai ales relaxarea de după munc. 

Andrei Mihăilă-Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș:

„Indiferent de vremea de afară, știm că atitudinea pe care o avem față de sezonul de iarnă este cea care ajută să ne simțim mai plăcut în situațiile grele. Tocmai din acest motiv, Ciucaș îl aduce mai aproape de consumatori pe Văru’ Săndel, care ne va povesti într-un mod amuzant, episod după episod, despre cum obstacolele iernii sunt, de fapt, cele care ne aduc mai aproape de prietenii, vecinii și cunoscuții noștri. Ne bucurăm că oamenii se înscriu în campania Iarna aceasta, primești cu relaxarea? și se pregătesc să se bucure de cadourile pe care le-am pregătit special pentru ei. Mulțumirile pentru coordonarea acestei campanii merg către Alexandra Silav, Brand Manager, întrucât datorită contribuției ei iarna aceasta este mai relaxată pentru mulți dintre consumatorii Ciucaș.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu