Skip to main content

"Au confundat jurnaliştii cu oamenii care le trăgeau fibra optică prin oraş" - Adelin Petrişor, despre situaţia de la Digi 24

 
"Au confundat jurnaliştii cu oamenii care le trăgeau fibra optică prin oraş" - Adelin Petrişor, despre situaţia de la Digi 24

La Digi 24, "lucrurile nu au mers din cauza şefilor", scrie jurnalistul Adelin Petrişor pe blog, despre situaţia de la Digi 24.

Publicitate

Adelin Petrişor:

"Au confundat jurnaliştii cu oamenii care până atunci le trăgeau fibra optică prin oraş.

Dovada e că reporterii şi producătorii care ieşeau la fumat dădeau cu legitimaţia-n cititor şi la sfârşit de lună erau certaţi că nu-şi fac orele."

"Important e ce ştiri îţi livrează jurnalistul, nu cât stă la birou. Un ziarist mai iese, mai stă de vorbă cu diverşi oameni", scrie Adelin Petrişor.

Postarea lui Adelin Petrişor vine după ce, vineri, Paginademedia.ro a scris, în exlusivitate, despre plecarea lui Tudor Muşat de la Digi 24, dar şi despre neprelungirea contractelor pe perioadă determinată şi despre închiderea staţiilor locale.

Postarea lui Adelin Petrişor, aici

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide staţiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Muşat părăseşte postul. Alţi câţiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea staţiilor locale


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tesari stie tot Tesari stie tot
    FOARTE BUNA ANALOGIA! Cablisti care de pricep la orice, mai ales la tv, ce mare chestie...
  • florin florin
    Cand seful nu da doi bani pe profesionalism, colaboreaza numai cu profesionisti de un ban. Pandaru, Prelipceanu, Negrutiu, Striblea, Mandruta, CTP. Cat dai, atat ai.
  • Madalina Radulescu Madalina Radulescu
    Preli tu esti Pestisor? Dupa cum clipesti si dai din cap se pare ca tu esti... :)))
  • Gib al tariq Gib al tariq
    @pestisor
    My friend, dacă părinții tăi sunt rude de gradul 1 nu trebuie sa te superi pe Adelin. Asta înseamnă să ai relații, surse, experiența și notorietate...și dragoste de meserie. Daca face un supermaterial pe sezon e destul. Oamenii de genul asta nu fac liveuri din trafic zilnic...pentru asta sunt cei care tine.
  • Pestisor Pestisor
    Super comentariul lui Adelin. Chiar era nevoie de un arbitru pe piata! Cum care Adelin? Tipul ala super-tare care face un reportaj pe sezon la tvr. Ala care a transmis din iraq corespondentele primite din redactia de la bucuresti. Reporterul de razboi norocos care priimeste toate aprobarile interzise altora si are parte de toate servitele din lume. Servoitele, nu serviciile.
  • Costin Costin
    Adelin daca este interesat poate ii apunncum am plecat eu din DIGI, un simplu cameraman, care tinea cu oamenii lui si incerca sa le faca fiecaruia programul conform cu legea.
  • Manuel Manuel
    Bravo! Tot respectul pentru Adelin. Foarte adevarat!

Trimite un comentariu

sus