Skip to main content

"Au confundat jurnaliștii cu oamenii care le trăgeau fibra optică prin oraș" - Adelin Petrișor, despre situația de la Digi 24

 
"Au confundat jurnaliștii cu oamenii care le trăgeau fibra optică prin oraș" - Adelin Petrișor, despre situația de la Digi 24

La Digi 24, "lucrurile nu au mers din cauza șefilor", scrie jurnalistul Adelin Petrișor pe blog, despre situația de la Digi 24.

Publicitate

Adelin Petrișor: 

"Au confundat jurnaliștii cu oamenii care până atunci le trăgeau fibra optică prin oraș.

Dovada e că reporterii și producătorii care ieșeau la fumat dădeau cu legitimația-n cititor și la sfârșit de lună erau certați că nu-și fac orele."

"Important e ce știri îți livrează jurnalistul, nu cât stă la birou. Un ziarist mai iese, mai stă de vorbă cu diverși oameni", scrie Adelin Petrișor.

Postarea lui Adelin Petrișor vine după ce, vineri, Paginademedia.ro a scris, în exlusivitate, despre plecarea lui Tudor Mușat de la Digi 24, dar și despre neprelungirea contractelor pe perioadă determinată și despre închiderea stațiilor locale.

Postarea lui Adelin Petrișor, aici

Citește și: 

EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide stațiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Mușat părăsește postul. Alți câțiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea stațiilor locale


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cand seful nu da doi bani pe profesionalism, colaboreaza numai cu profesionisti de un ban. Pandaru, Prelipceanu, Negrutiu, Striblea, Mandruta, CTP. Cat dai, atat ai.
  • @pestisor
    My friend, dacă părinții tăi sunt rude de gradul 1 nu trebuie sa te superi pe Adelin. Asta înseamnă să ai relații, surse, experiența și notorietate...și dragoste de meserie. Daca face un supermaterial pe sezon e destul. Oamenii de genul asta nu fac liveuri din trafic zilnic...pentru asta sunt cei care tine.
  • Super comentariul lui Adelin. Chiar era nevoie de un arbitru pe piata! Cum care Adelin? Tipul ala super-tare care face un reportaj pe sezon la tvr. Ala care a transmis din iraq corespondentele primite din redactia de la bucuresti. Reporterul de razboi norocos care priimeste toate aprobarile interzise altora si are parte de toate servitele din lume. Servoitele, nu serviciile.
  • Adelin daca este interesat poate ii apunncum am plecat eu din DIGI, un simplu cameraman, care tinea cu oamenii lui si incerca sa le faca fiecaruia programul conform cu legea.

Trimite un comentariu