Skip to main content

AUDIENŢE. Românii au talent şi în acest an. Pro TV a avut cifre de aproape opt ori peste Antena 1 şi Kanal D, pe publicul comercial

 
AUDIENŢE. Românii au talent şi în acest an. Pro TV a avut cifre de aproape opt ori peste Antena 1 şi Kanal D, pe publicul comercial

AUDIENŢE. Românii au talent, al nouălea debut. Show-ul Pro TV a fost lider detaşat cu ediţia de vineri seară care a marcat debutul sezonului cu numărul nouă.

Publicitate

Cifrele obţinute de Pro TV s-au apropiat de cele de anul trecut.

Show-ul cu Andi, Andra, Florin Călinescu şi Mihai Petre în rol de juraţi a fost de aproape opt ori peste Kanal D şi Antena 1, pe publicul comercial, al celor cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute de show-ul Românii au talent în debutul celui de-al nouălea sezon.

NAŢIONAL. Show-ul de pe Pro TV a avut peste 3,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări. Au fost cifre de peste trei ori mai mari decât locul al doilea, ocupat de Kanal D.

În plus, Pro-ul a fost de opt ori peste Antena 1, care a pus la bătaie un film din Seria Divergent: Allegiant.

Anul trecut, show-ul de pe Pro TV care a debutat pe 16 februarie, a avut în jur de 3,4 milioane de telespectatori, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Vârful naţional: Minutul de aur la nivel naţional a fost de 4,3 milioane de telespectatori, 24,5% rating şi o cotă de piaţă de 50,4%.

URBAN. Oraşele au fost dominate tot de Românii au talent, cu aproape 1,9 milioane de privitori, de patru ori peste Kanal D şi de nouă ori peste Antena 1.

Cifrele show-ului de talente au fost cam aceleaşi şi la debutul sezonului opt, din 2018.

COMERCIAL. Show-ul de talente de pe Pro TV, cu Andra, Andi, Mihai Petre şi Florin Călinescu juranţi, a obţinut pe publicul comercial o medie de 810.000 de persoane (48% cotă de piaţă).

Pro-ul a avut cifre de aproape opt ori mai mari decât Kanal D şi Antena 1.

Vârf comercial debut 2019: 938.000 de persoane au fost pe Pro TV în minutul de aur al show-ului, la ora 22.46. Ratingul a fost de 21,8%, iar cota de piaţă de 55,6%.

Citeşte şi: Cum au debutat toate cele opt sezoane ale show-ului. Vârful: peste cinci milioane de români

Audienta posturilor TV vineri, 8 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.40), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 3.574.000 20.2 41.8
2 Kanal D 1.130.000 6.4 13.2
3 Antena 1 448.000 2.5 5.2
4 Romania TV 314.000 1.8 3.7
5 Antena 3 277.000 1.6 3.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV vineri, 8 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.40), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.893.000 19.8 42.4
2 Kanal D 462.000 4.8 10.3
3 Antena 1 200.000 2.1 4.5
4 Antena 3 197.000 2.1 4.4
5 Romania TV 148.000 1.5 3.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

GALERIE FOTO. Romanii au talent, primii concurenţi din sezon nouă

  • Alla Klyshta - Romanii au talent
  • Ana Maria Pantaze - golden buzz Mihai Petre la Romanii au talent
  • Ana Maria Pantaze - golden buzz Mihai Petre
  • Anne Senger la Romanii au talent
  • Carla Munteanu la Romanii au talent
  • Catalin Seimeanu la Romanii au talent
  • Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti la Romanii au talent
  • Dilya Abdulaeva la Romanii au talent
  • Emma Neagu la Romanii au talent
  • Magitot la Romanii au talent
  • Nikol Varga, la Romanii au talent
  • Raul Jurca la Romanii au talent
  • Sergiu Nichitovschi la Romanii au talent
  • STEVIE STARR, la Romanii au talent
  • Titu Vinatoru si Lulu Pascu la Romanii au talent
  • Vitalie Rosca la Romanii au talent

Audienta posturilor TV vineri, 8 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.40), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 808 18.8 48.1
2 Kanal D 139 3.2 8.3
3 Antena 1 124 2.9 7.4
4 Prima TV 52 1.2 3.1
5 Pro 2 51 1.2 3.1

Vezi toate audienţele de debut ale celorlalte sezoane, aici


Vezi audienţa debutului de anul trecut Românii au talent, aici


Vezi audienţa debutului Românii au talent din 2017, aici

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Asta i umilinta pentru celelante posturi tv , bravo Protv
  • F F
    Invidiosul antenist nu se lasă. În loc sa ascunda de umilința antenei, va căuta tot sezonul, ca și în anii trecuti, scăderi insignifiante, uneori de zero și ceva.

    Asta în timp ce Pro aduna aproape 50% share pe comercial. Visează antena și antenistul de ani buni așa ceva și tot nu primesc. :))
  • Basti Basti
    Te pufnește râsul când îi vezi postând pe ***...voi jucați în liga a 4 și vorbiți de pro TV care joaca in champions league!??
  • bing bing
    croitoreasa nu merita golden buzz, nu a fost ceva wow
    trebuia sa duca la Vocea Romaniei
  • R R
    Mai trebuie puse niste zerouri pe tabelul comercial,poate remediați aceasta mica greșeală!
  • D D
    "Ce vrei??"
    Simplu. Trebuia sa zici ca si "Kanal D", si "Antena 1" au scazut pe comercial fata de anul trecut. Nu doar "Romanii au talent".
  • Lucian Lucian
    Pe astia care comentati negativ, v-as intoarce in anii '80 sa vedeti cum era televiziunea. Ciocu' mic si bucurati-va de emisiuni frumoase, oriunde ar fi ele!
  • dalien dalien
    Normal ca mai scade audienta, emisiunea e in al noualea an de existenta, incepe sa apara uzura. Eu unul nu am mai stat sa ma uit la emisiune cap-coada inca din sezonul 4, eventual am mai vazut secvente pe net.
    Am fost surprins de feedback-ul extrem de pozitiv pe retelele de socializare la adresa episodului de aseara. Eu nu am rezistat decat pana la prima pauza de publicitate, dupa care mi-am vazut de ale mele.
    Intradevar, din punct de vedere al productiei, RAT este un etalon pe piata din Romania; pe partea de continut insa, stacheta este deja foarte sus si rar mai vezi pe cineva sa vina cu ceva cu adevarat nou. Si in afara de asta, prezenta multor concurenti straini si faptul ca au mutat emisiunea din sali de spectacol din tara in studioul Kentauros tradeaza adevaratul mod de functionare al emisiunii: putini talentati vin la auditii din proprie dorinta, "de pe strada" orasului in care locuiesc; majoritatea sunt cautati si in gaura de sarpe de o echipa de scouting si invitati special pentru a face show.
  • dan dan
    pe departe cel mai bun show de pe pro tv ..juriul e slab..sunt satul de m petre andra calinescu.dar ce ofera a1 sau kanal d nasol rau..sa vedem ce va face si asia express singura emisiune buna de pe a1 iar exatonul de anul asta e bun dar nu prea face fata in comparatie cu pro
  • Dannyboy Dannyboy
    Pe vremea Monei Segall, audienta incepea cu 25-26 puncte de rating si ajungea pe la 30 (rating, nu share). Desi episodul de aseara a fost probabil cel mai bun din istoria show-ului, cred ca scaderea vine din inconstanta formatului. Imi adyc aminte ca acum doua sezoane nu puteai sa te uiti la show, atat era de plictisitor. Aseara a fost bomba tot. Sper sa nu fi bagat cele mai bune momente aseara si sa fie slab in continuare. Cat despre comparatia cu Sefii, e nelalocul ei. E ca si cum ai compara Sefii cu Lectii de viata. E diferenta mare de format, de buget... RAT e din alta categorie, cea grea. Sefii fac audiente foarte bune, pentru genul de format.
  • JFK JFK
    Cam asa arata o umilire a concurentei,nu sa fii in fata cu 1000 de spectatori!!!
  • R R
    Dorule eu sunt R ,adica Razvan Putina ,mile este alta persoana,înțelege domnule odata pentru totdeauna si lasama în pace! Ce vrei sa-ti fac daca Pro tv a fost lider??? Vrei sa te iau în brate?? Ce vrei??
  • jk jk
    Ca idee prima ediție a fost ok,dar parca mai slab fata de alte sezoane ca editia 1
    Cifrele vad ca au mai scazut,dar net superioare fata de concurenta
    Bine ca golden buzz-ul nu a mai fost dat ultimul,era o tehnica destul de proasta
  • Ciprian Ciprian
    Săptămâna aceasta Pro 2 și-a făcut apariția în top cinci pe Comercial aproape în fiecare zi.
  • Expertul Expertul
    Cota de piata pe comercial e usor mai mica fata de anul trecut, dar e peste debutul din 2016, când Romanii au talent a avut 46% Market share. Mile, ascazut usor cota de piata pe comercial, dar daca te uiti cu atentie poti observa ca sunt scaderi si la Antena si Kanal D fata de anul trecut. Got Talent in America nu performeaza, dar la nivel global obtine audiente uriase aproape in fiecare tara unde este difuzat.

Trimite un comentariu

sus