Skip to main content

REACŢIE. "Pro TV vrea creşterea preţului." Reacţia Telekom după anunţul agresiv al Pro TV că "ar putea ieşi" din grila operatorului

 
Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Ce spune Telekom despre decizia Pro TV de a anunţa în mod agresiv o posibilă ieşire din reţeaua Telekom?

Publicitate

„Suntem surprinşi de anunţul făcut de Pro Tv. Discuţiile cu grupul media sunt în derulare şi negocierile cu acesta sunt purtate in beneficiul clienţilor noştri, in condiţiile in care Pro TV vizează o creştere semnificativă a pretului”, au declarat reprezentanţii Telekom într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Reacţia Telekom vine în condiţiile în care Pro TV a anunţat pe toate site-urile sale că "ar urma să iasă din grila Telekom şi Next Gen".

Presiune fără precedent din partea Pro TV

Este pentru prima dată în relaţia dintre Pro TV şi cablişti când staţia îşi foloseşte cu o aşa agresivitate suporturile media pe care le deţine în interes comercial.

Pro TV nu numai că a anunţat că "ar putea ieşi de la 1 martie" - un anunţ făcut în timp ce negocierile se află în derulare, dar a şi "inundat" site-urile pe care le deţine cu o mulţime de bannere care poartă acelaşi mesaj.

Citeşte şi: ULTIMĂ ORĂ. Pro TV anunţă că ar putea ieşi de pe Telekom şi NextGen

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Com Com
    ProTV nu poate obliga pe nimeni la nimic, ci își folosește atu-urile într-o negociere.
    Vrei calitate, plătești mai mult.
    Vrei știrile cele mai urmărite din România, plătești mai mult.
    Vrei cele mai ok filme, plătești mai mult (când Singur Acasă a fost pe Antena, a făcut rating cu 50% mic decât face pe Pro in fiecare an, întâmplare?)

    Nu este foame, este modul de a rămâne cel mai de calitate și competitiv grup media din Romania.
  • Mihaita Mihaita
    De ce nu emit pretentii asa si la Rds? Ca la rds ii zbura direct din grila fara alte comentarii asa cum au facut atunci cu Discovery
  • Marin chitac Marin chitac
    Măruță, Andra, la bloc, mare pierdere ce sa zic
  • mile milogul mile milogul
    telekom nu are bani? pai sa mai renunte la sporturile alea
    a cumparat ca prostul wrestilng,cine se uita la asa ceva? ai si baschet,formula 1,rugby,tenis,motociclism si inca 100 de sporturi
    lasa frate doar fotbal,daca nu ai bani
  • Biz Biz
    Sa ceri bani pt conținut asta înseamnă că ai ce sa vinzi, iar ProTV indiferent câți frustrați există are ce sa vândă. Daca nici ei nu știu televiziune și au piata la picioare, cine sa ceară bani? E cel mai normal și corect comportament capitalist al unei firme inclusiv în piața de TV, să ceară bani in schimbul conținutului livrat. Daca aia cred că pro nu merită, să nu îi dea. Dar vor primi, asta e trendul și numai e moca așa cum s-au învățat românașii nostri obișnuiti cu gratis, promoții, furt și discounturi masive. Așa nu poți să te dezvolți niciodată. Așa că pa fripturiștilor, rămâneți cu taraf tv și televiziunile de buzunar.
  • Andrei Andrei
    Ce penibili au ajuns.Se cred mari și tari că au 2-3 producții care fac audiență și ei cred că le da dreptul să ceară bani cu nemiluita.Cred ca Pro stie foarte bine că situatia financiara Telekom nu se prea potriveste cu culoarea siglei ai tocmai de asta fac astfel de presiuni
  • Bing Bing
    asta inseamna abuz de pozitie dominanta a pro tv, iar autoritatile trebuie sa ia masuri

Trimite un comentariu

sus