Skip to main content

CONCURS. Lista câștigătorilor. Vinilul și farmecul lui, din nou la modă. Unde găsești discuri? Câștigă vinilul preferat cu Paginademedia.ro

 

UPDATE 3. Cine a câștigat cele trei viniluri puse la dispoziție de HiFinet.ro? În urma tragerii la sorți, au fost stabiliți cei trei câștigători.

Publicitate

Cine va primi vinilul dorit?

1. Dan Voicuhttps://hifinet.ro/muzica/viniluri/velvet-underground-and-nico-album-vinil?limit=100

2. Ovidiuhttps://hifinet.ro/muzica/viniluri/roger-waters-o-dot-st-dot-wall-3lp-vinil?sort=p.price&order=DESC

3. Claudiu Raduhttps://hifinet.ro/muzica/viniluri/depeche-mode-violator-vinil

Reprezentanții magazinului de echipamente audio și viniluri HiFinet.ro vor lua legătura cu câștigătoii pentru a intra în posesia premiilor.

Câștigătorii au fost desemnați printr-o extragere cu ajutorul aplicației de pe tragerilasorți.ro. Extragerea publică poate fi consultată aici.

UPDATE 2. Înscrierile s-au încheiat. Tragerea la sorți va avea loc astăzi. 

UPDATE 1. Trei viniluri pentru trei câștigători vor fi oferite ca premiu. Vă mai puteți înscrie la concurs până luni, 11 martie. Săptămâna viitoare va fi tragerea la sorți. 

 CONCURS. Vă e dor de sunetul unui disc de vinil? De fâșâitul inconfundabil al acului, pus cu atenție pe "placă"?

Cum sună, pe vinil, Roger Waters, Bob Dylan, The Rolling Stones? Sau Metallica, AC/DC și Genesis? Ori 50 Cent sau Kanye West? Dar unde puteți găsi discuri pe vinil?

"Vinilul are cea mai mare căldură a sunetului. Are și un farmec anume", spune despre pasiunea pentru vinil Adrian Coliță, care a fondat recent un magazin de viniluri.

"Îți iei discul, cu grijă, din copertă, ai grijă să nu îl zgârii, îl cureți frumos, îl pui - la fel, cu mare atenție, pe pick-up, așezi acul cu mare grijă. Cere o dedicare, este un fel de reward, în momentul în care asculți o melodie, după ce te-ai "chinuit" să fii atent cu discul", să poți asculta melodia preferată și să o savurezi".

Puteți câștiga discul pe care vi-l doriți într-un concurs pentru cititorii Paginademedia.ro.

Detalii despre mecanismul concursului, în continuare.

Înainte, un reportaj despre discurile de vinil, despre revenirea lor, mai exact, despre cât costă, dar și despre ce înseamnă, de fapt, pasiunea pentru acest suport. Un material realizat la magazinul de viniluri HiFiNet.ro, partenerul Paginademedia.ro în acest concurs.

VIDEO. Discurile de vinil revin la modă. Unde le găsiți?

Puteți câștiga vinilul preferat. Cum? 

Mecanismul concursului: Intră pe site-ul HiFiNet.ro, secțiunea Vinil, aici și alege-ți discul pe care ți-l dorești. Postează linkul cu discul respectiv sub forma unui comentariu la acest articol.

Câștigătorul va fi tras la sorți săptămâna viitoare.

Concursul este sponsorizat de HiFiNet.ro, magazint de echipamente audio și viniluri.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu