Skip to main content

Digi Sport transmite Barcelona - Real Madrid, meciul din semifinalele Cupei Spaniei

 
Digi Sport transmite Barcelona - Real Madrid, meciul din semifinalele Cupei Spaniei

Digi Sport va transmite meciul dintre FC Barcelona şi Real Madrid din cadrul semifinalelor Cupei Spaniei.

Publicitate

Prima manşă a semifinalelor va fi disputată în Barcelona, pe stadionul Camp Nou şi va fi transmisă în direct, miercuri, 6 februarie, de la ora 22:00. Returul va avea loc miercuri, 27 februarie şi se va juca pe Santiago Bernabeu, la Madrid. Ambele partide se vor vedea pe Digi Sport 1.

FC Barcelona este la al nouălea sezon consecutiv în care ajunge în semifinalele Copa del Rey, în timp ce Real Madrid a câştigat cupa în 2014, iar de atunci nu au mai reuşit să treacă de sferturile de finală.

El Clasico, meciul disputat de Real Madrid şi FC Barcelona în cadrul La Liga, va fi transmis de Digi Sport sâmbătă, 2 martie, de la 21:45.

Cealaltă semifinală din Copa del Rey se joacă între Real Betis şi Valencia CF. Ambele manşe vor fi transmise de Digi Sport, joi, 7 februarie, de la Sevilla, ora 22:00, şi miercuri, 27 februarie, de la Valencia.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Viktor Viktor
    Alo UPC unde sunteti?
  • Ilie Ilie
    Ceva audiente de ieri, sa vedem cum s-a descurcat Puterea Dragostei pe noul tronson?
  • claudiuu claudiuu
    Meciul Betis-Valencia din Copa del rey se joaca joi 7 februarie 2019 iar mansa tur dintre Barcelona si Real Madrid se joaca pe Camp Nou si nu pe Santiago Bernabeu cum e scris in articol
  • claudiuu claudiuu
    Real Betis -Valencia se joaca joi 7 februarie 2019 iar prima mansa dintre Barcelona -Real Madrid se joaca pe Nou Camp si nu pe Santiago Bernabeu cum e scriis in articol

Trimite un comentariu

sus