Skip to main content

McCann PR și-a lansat divizie de comunicare în domeniul sportiv

 
McCann PR și-a lansat divizie de comunicare în domeniul sportiv
Lavinia Chican

Agenția McCann PR și-a făcut o divizie de comunicare în domeniul sportiv. Concret, departamentul McCann PR Sport Division se va ocupa de consultanță strategică și servicii de comunicare pentru clienți din sfera sportivă, anunță reprezentanții agenției. 

Publicitate

Echipa care se va ocupa de proiect va fi coordonată de Teodor Hedeșiu, PR Manager în McCann PR:

„Sportul a fost și va rămâne un domeniu care naște pasiuni adevărate. Iar când ți se dă ocazia să duci mai departe lecțiile pe care ți le oferă, nu stai pe gânduri și te apuci de treabă. Și nu oricum; recunoscător pentru privilegiul de a lucra cot la cot cu actualii și viitorii campioni ai României.

Sunt nerăbdător și încântat ca, alături de întreaga echipă, să punem în joc toate cunoștințele dobândite în toți acești ani de când activăm în industria comunicării”, a spus acesta. 

McCann PR s-a ocupat de-a lungul timpului de strategia de comunicare și consultanță strategică pentru mai mulți clienți din domeniul sportiv, cum ar fi Simona Halep.

Între aceste proiecte se numără coordonarea timp de peste 12 ani a comunicarii Turneului de tenis din circuitul ATP - BRD Năstase - Țiriac Trophy, consultanță strategică de comunicare pentru Comitetul Olimpic și Sportiv Român, realizarea de activări de PR si evenimente în cadrul BRD Bucharest Open – turneu din circuitul WTA, organizarea de evenimente în cadrul proiectului Cupa Coca-Cola, conceptul și dezvoltarea campaniilor de promovare a parteneriatului dintre Engie Romania și clubul de handbal feminin CSM București, menționează sursa citată. 

În prezent oferă consultanță sportivului Horia Tecău. 

Lavinia Chican (foto), Senior Partner, McCann PR:

„McCann PR are o relație foarte specială cu sportul românesc. Știm că în spatele fiecărei legende care este astăzi o sursă de mândrie pentru noi toți stau mii de ore de antrenament, stau lupte, speranțe și dezamăgiri - și mii de povești de succes și de eșec.

Ne dorim să spunem aceste povești mai departe, în speranța că ele vor fi o sursă de inspirație pentru cât mai mulți.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu