Skip to main content

DNA se autosesizeaza după „Dumnezeul achizitiilor”, reportajul Recorder. Și Digi 24 a preluat

 
DNA se autosesizeaza după „Dumnezeul achizitiilor”, reportajul Recorder. Și Digi 24 a preluat

Dumnezeul achizițiilor - ancheta Recorder despre preotul cu 130 de contracte - a produs efecte imediate. DNA Constanța a deschis dosarul „Dumnezeul achizițiilor”, scrie Recorder.ro. Instituția s-a autosesizat la câteva zile de la publicarea informațiilor despre preotul care a avea zeci de contracte cu statul prin firme fantomă. 

„Reporterii Recorder au predat autorităților documentele care au stat la baza anchetei jurnalistice”, notează sursa citată. 

Publicitate

De menționat că și Digi 24 a preluat informația. Acest lucru se întâmplă, după ce acum câteva zile Paginademedia.ro anunța că site-ul postului de știri a șters preluarea cu dezvăluirile inițiale în urma unor telefoane „de sus”. 

Docomentarul s-a viralizat în scurt timp în mediul online, fiind preluat de site-uri de știri și televiziuni. Până acum a strâns peste 62.000 de distribuiri. 

Pe scurt materialul semnat de Alex Nedea arată cum Mădălin Iscru, preot la o parohie din județul Tulcea, a creat o rețea prin care, din poziția de administrator de firmă, a primit zeci de contracte finanțate de Ministerul Dezvoltării.

„Cazul „Dumnezeul achizițiilor” a ajuns în atenția Poliției Tulcea după ce mai mulți cititori Recorder au trimis link-ul pe adresa de e-mail a instituției”, anunță Alex Nedea pe Recorder.ro. 

Partidul face minuni. O investigație Recorder despre cum se fraudează banii din PNDL

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu