Skip to main content

DNA se autosesizeaza după „Dumnezeul achizitiilor”, reportajul Recorder. Şi Digi 24 a preluat

 
DNA se autosesizeaza după „Dumnezeul achizitiilor”, reportajul Recorder. Şi Digi 24 a preluat

Dumnezeul achiziţiilor - ancheta Recorder despre preotul cu 130 de contracte - a produs efecte imediate. DNA Constanţa a deschis dosarul „Dumnezeul achiziţiilor”, scrie Recorder.ro. Instituţia s-a autosesizat la câteva zile de la publicarea informaţiilor despre preotul care a avea zeci de contracte cu statul prin firme fantomă.

Publicitate

„Reporterii Recorder au predat autorităţilor documentele care au stat la baza anchetei jurnalistice”, notează sursa citată.

De menţionat că şi Digi 24 a preluat informaţia. Acest lucru se întâmplă, după ce acum câteva zile Paginademedia.ro anunţa că site-ul postului de ştiri a şters preluarea cu dezvăluirile iniţiale în urma unor telefoane „de sus”.

Docomentarul s-a viralizat în scurt timp în mediul online, fiind preluat de site-uri de ştiri şi televiziuni. Până acum a strâns peste 62.000 de distribuiri.

Pe scurt materialul semnat de Alex Nedea arată cum Mădălin Iscru, preot la o parohie din judeţul Tulcea, a creat o reţea prin care, din poziţia de administrator de firmă, a primit zeci de contracte finanţate de Ministerul Dezvoltării.

„Cazul „Dumnezeul achiziţiilor” a ajuns în atenţia Poliţiei Tulcea după ce mai mulţi cititori Recorder au trimis link-ul pe adresa de e-mail a instituţiei”, anunţă Alex Nedea pe Recorder.ro.

Partidul face minuni. O investigaţie Recorder despre cum se fraudează banii din PNDL

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • georg70 georg70
    umbla zvonuri de mai multi oameni dati afara de la site digi24.ro. stiti ceva?
  • bing bing
    biserica ortodoxa romana = mafia mascata

Trimite un comentariu

sus