Skip to main content

DoR i-a făcut „cadou” de majorat vloggerului Selly. Povestea sa în aproape un sfert din noul număr al revistei

 
Foto | Alex Gâlmeanu
Foto | Alex Gâlmeanu

Publicaţia Decât o Revistă (DoR) îi dedică vloggerului Selly peste 30 de pagini din noul număr, care apare în martie. Textul spune povestea tânărului Andrei Şelaru, care astăzi împlineşte 18 ani şi în curând va atinge pragul de două milioane de abonaţi pe YouTube.

Publicitate

Irina Tacu, reporter DoR a mers pe urmele lui Selly până la Craiova şi i-a documentat viaţa de până acum, cu accent pe felul în care a reuşit să ajungă unul dintre cei mai bine cotaţi creatori de conţinut din online-ul românesc, dar şi ce înseamnă munca din spatele clipurilor.

„Articolul din DoR #35 e primul de amploarea asta care documentează viaţa, munca şi principiile unui vlogger de succes”, menţionează Irina Tacu.

Reporterul DoR a fost însoţit şi de fotograful Alex Gâlmeanu, care ilustrează povestea vloggerului. Pe site-ul Decât o Revistă este disponibil un fragment din materialul c eva fi lansat în print.

„Selly închide tabul, se ridică de la birou şi îmi arată rafturile cu amintiri: prima lui cameră de filmat, o Toshiba de mână care nu mai merge, dar pe care n-o repară, pentru că „oricum singura valoare e cea sentimentală”; poze cu prieteni din Craiova; o poză cu Bianca Adam (unul dintre vloggerii care l-au promovat când el era la început şi când ea îşi spunea Tequila); una de la concertul Deliei, Psihedelia; una cu rapperul Deliric.”

Selly a povestit o parte din aventura sa pe YouTube si în cadrul Interviurilor Paginademedia.ro, în august anul trecut. De asemenea, Cristian Lupşa a spus povestea DoR pe Paginademedia.ro, în cadrul proiectului Facem România Bine.

Interviul, în continuare

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anthalle Anthalle
    O revista cu prtentii, se identifica cu un jurnalism narativ, de calitate. O revista altfel de pe piata noastra. Dar iata ca... ce e prea frumos, se strica rapid. Chiar si pentru aceasta revista, standardele autoimpuse au facut loc mercantilului si astfel apar promovate personaje ca acest adolescent care reprezinta exact opusul a ceea ce milita DoR-ul pe la inceput. Dezamagitor Doar o Revista.
  • BlizzardWizard BlizzardWizard
    Promovarea acerba a non-valorilor este practica internationala, nu vad de ce la noi ar fi diferit.
  • bing bing
    asta e zmintitul care strica inca o generatie
    generatia care sta toata ziua pe youtube ca e super trendy
    ce face vloggarimea pentru banii din google adsense...vezi ce face selly style
  • jk jk
    @domnul foto exista YouTube,acolo si copii de o vârsta fragila intră cum vor.Ca sunt lăsati de parinti
  • domnul foto domnul foto
    doamne fereste.asta e ala care canta in 5gang ? copiii nu trebuie lasati sa se uite la asa ceva.e ca la porno

Trimite un comentariu

sus