Skip to main content

Dragoș Bucur revine la emisiunea Visuri la Cheie

 
Dragoș Bucur revine la emisiunea Visuri la Cheie

După o pauză de un an, Dragoș Bucur va prezenta din nou emisiunea Visuri la cheie.

Publicitate

Emisiunea se află la sezonul cu numărul șase. Primele patru au fost prezentate de Dragoș Bucur, iar cel de-al cincilea, de actorul Corneliu Ulici.

Actorul părăsise anul trecut formatul, după ce „s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spun reprezentanții Pro TV.

Dragoș Bucur:

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet.”

Sezonul trecut, Corneliu Ulici a fost prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie

Corneliu Ulici: ”A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine.”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Este o emisiune excelenta în care se poate vedea că avem în țară și oameni pe care ii interesează și soarta altora. Felicitări și mult succes în continuare!!!
  • Buna ziua m-a numesc izsak Ana Maria locuiesc in timisoara cu băiatul meu stam in chirie in urma cu opt luni am fost depistata cu cancer limfatic LHN nu știu cât mai am de trăit va rog frumos sa m-a ajutați sa îmi cumpăr o casa sau garsoniera și in rate lunare dar nu prin banca apărem rău platnici nu am mai avut posibilitatea sa plătim .Nu as vrea sa mor sa rămână copilul meu in chirii și singur multumesc
  • Emisiunea este realã,nu se folosesc de nici o tragedie umanã,pãcat ca sunteți dezinformați.In momentul de fațã ei se aflã in Rm-Valceași renoveaza o casa din Comuna Pãușești Mãglași.. Cât despre Dragoș Bucur,ma bucur ca revine el este cel mai potrivit acestei emisiuni.
    Felicitãri realizatorilor !!!

Trimite un comentariu