Skip to main content

OFICIAL. De când iese din grilă Prietenii de la 11, iar Observatorul de prânz al Antenei 1 va fi mai lung cu o oră

 
OFICIAL. De când iese din grilă Prietenii de la 11, iar Observatorul de prânz al Antenei 1 va fi mai lung cu o oră

E oficial. Noile schimbări din grila de dimineață a Antenei 1 urmează să se producă în câteva zile, la începutul lunii viitoare.

Din 1 martie, mai multe modificări vor fi operate în programul stației. Știrile vor începe de la ora 12:00, imediat după ediția de patru ore a matinalului Neața cu Răzvan și Dani. Astfel, programul va dura două ore, de la 12:00 la 14:00.

Publicitate

Totodată, emisiunea Prietenii de la 11 va fi scoasă din grilă.

Modificările au fost anunțate în exclusivitate de Paginademedia.ro la sfârșitul lunii ianuarie (Mai multe detalii, AICI). Reamintim că în aceeași zi Neața cu Răzvan și Dani va avea patru ore, față de trei, cât are în prezent. 

Observatorul prelungit va fi prezentat, în prima parte, de Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, care erau până acum fața știrilor de dimineață. Alături de ei în platoul producției de la prânz va fi și Andreea Țopan, în a doua parte. Ea se ocupa și până acum de pupitrul știrilor de prânz. 

Programul de prânz se va axa pe informații din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber și vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, anunță reprezentanții postului. 

Jurnalul de dimineață, de la 6:00 până la 8:00, vine într-o nouă formulă de prezentatori, din 25 februarie. Mircea Ivan, fostul prezentator al știrilor din sport de la Digi 24, va prezenta știrile matinale (după cum Paginademedia.ro a anunțat AICI) împreună cu Iuliana Pepene. Aceasta din urmă se ocupa de știrile matinale de weekend. 

Observatorul Matinal din weekend urmează să fie prezentat de Anamaria Gudu, prezentatoarea știrilor la ora 13:00 din weekend, și Bogdan Alecsandru, venit de la România TV în luna iulie

Recapitulăm principalele schimbări: 

  • Observatorul de prânz se prelungește cu două ore: 12:00 - 14:00. Va fi prezentat de formula -  Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan. 
  • Neața cu Răzvan și Dani va avea patru ore: 8:00 - 12:00. 
  • Iuliana Pepene trece la pupitrul știrilor de dimineață, din timpul săptămânii, alături de Mircea Ivan, venit de la Digi 24. 
  • Bogdan Alecsandru va prezenta alături de Anamaria Gudu matinalul de weekend. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Interesant. Nu cred că am mai văzut așa ceva ca prima și a doua parte a unui jurnal de știri să aibă prezentatori diferiți. Cam ciudat, dar să vedem cum va ieși.
    Anamaria Gudu va rămâne și la Observatorul de prânz din weekend? Ar fi fost mai interesant să vedem o prezentatoare nouă în weekend, poate dintre fetele venite de la Digi 24.
  • Interesanta mișcare pentru un post care face parte dintr-un trust ce are un post de știri.
  • Foarte bună schimbarea! Mult succes în noua formula! Sunt niște profesioniști! Asteptam si ceva audiențe din 1 martie ,sa vedem cum stau în audiențe!

Trimite un comentariu