Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 1 lucrează la schimbări importante în grilă. Ce emisiune ar urma să fie scoasă

 
EXCLUSIV. Antena 1 lucrează la schimbări importante în grilă. Ce emisiune ar urma să fie scoasă

Antena 1 începe anul cu planuri de schimbări în grila de programe din day time. Din informaţiile Paginademedia.ro, postul lucrează la modificări în zona programelor de dimineaţă şi de la prânz.

Publicitate

Ce emisiuni sunt vizate: Neaţa şi Răzvan cu Dani, Prietenii de la 11 şi Observatorul. În ce fel.

Potrivit infomaţiilor Paginademedia.ro, în grila Antena 1 ar urma să apară un Observator la ora 12.00. Conform aceloraşi surse, postul a făcut teste de posibili prezentatori ai Observatorului cu mai multe nume din interior, dar şi de la alte televiziuni de ştiri, cum ar fi România TV şi Digi 24.

În varianta cu Observatorul de la ora 12.00, emisiunea Prietenii de la 11.00, cu Diana Munteanu şi Florin Ristei ar urma să iasă din grilă. Emisiunea a fost lansată în urmă cu doi ani ca un competitor la Vorbeşte lumea, de pe Pro TV (având un format aproape identic).

Ce se va întâmpla până la ora 12.00?

Intervalul de dimineaţă ar urma să fie umplut de Neaţa cu Răzvan şi Dani, cu emisiune de la ora 8.00 şi până la 12.00.

Principalele schimbări la care lucrează postul:

  • Postul va avea un Observator la ora 12.00
  • Matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani va fi mai lung
  • „Prietenii de la 11”, emisiune prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu, dispare din grilă

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornelia cornelia
    Mi-ar placea tare mult sa I se dea o emisiune lui Florin Ristei.Este plin de energie si iti creaza o foarte buna dispozitie, iar vocea este superba . Am regretat cand s-a terminat emisiunea " Prietenii de la 11 ".
  • mile mile
    si emisiune noua urmeaza , seara demascarilor , ca de revelion
  • Andrei Andrei
    @Adriana,Iuliana Pepene e una dintre variante pentru că pe Instagram cineva a întrebat-o dacă lucrează doad in weekend iar ea a zis ca deocamdata da,dar are surprize
  • Andrei Arnautul Andrei Arnautul
    Telespectatorii au mere dreptate! De nu se uita. Li s-a gagit de tot
  • Adriana Adriana
    Știe cineva cine sunt prezentatori de la Observator?
  • Boro Boro
    Degeaba incearca sa readuca Mireasa pentru fiul meu. Acest format este expirat deja. A1 ar trebui sa o aduca pe Gabriela Cristea pe acel tronson (13-16). Mai ales ca cei de la Kanal D au mutat Puterea Dragostei pe alt tronson orar (11-12, 17-19). Si scoata Acces Direct din grila.Asta daca nu vor sa fie pe locul 3 si acolo...
  • Allex Allex
    Probabil si Pro Tv va face ceva modificari anul acesta in day time.
  • F F
    Dacă aduc din nou Mireasa, măcar sa o mai schimbe. Emisiunea a fost scoasă pentru ca nu mai făcea fata pe comercial, adică acolo unde trebuie. Ideea ar fi totuși sa vina cu ceva nou.
  • D D
    Emisiunea "Prietenii de la 11" chiar nu isi avea rostul in grila... Ai "Neata" cu invitati, muzica, glume. Cea de la 11 tot cu aceleasi "ingrediente"; nu aducea nimic nou.
  • jk jk
    Aiurea cu observator la 12...se iau după tvr2
    Dacă vor să scoată prietenii si sa prelungească neata,pot sa bage ceva interimar pe 12-13
    Si mai degrabă,dacă ar fi de umblat la observator ar fi fie dimineata sa fie pana la 9 si neata 9-13,fie seara sa fie pana la 20.30
  • dan dan
    e clar ca Ramona trece la neatza iar poate Dianei i se pregateste ceva pe tronsonul 13 16..dar si asa nu va face fata pro tv cu Maruta si lui Teo
  • Alina12 Alina12
    Observatorul,ca să devină lider are nevoie să devină mai intâi un program exclusiv al Antenei 1.În acest moment,echipa Observator lucrează și la Antena 3 și invers.Doar pe zona de lifestyle a mai reușit Antena 1 să-și faca proprii oameni.Însă daca vezi un reporter la 13:10 LIVE pe Antena 1,la 13:20 e LIVE la Antena 3.Nu zic că unitatea posturilor dintr-un trust e greșită însă întreaga echipă a Observatorului ar lucra mai bine dacă ar lucra exclusiv pentru acest program.Mă refer la reporterii și producătorii pe care Antena 3 și Observator îi au la comun.Bine măcar că nu fac așa și cu prezentatorii că ar fi dezastru.Chiar dacă împart redacția,cred că s-ar putea interveni la partea de delimitare a echipelor.Atât Antena 3 cât și Observatorul ar fi mult mai câștigați dacă oamenii care chiar lucrează și fac materiale,editează,montează sau merg pe teren,s-ar concentra pe un singur post,nu pe două.
  • R R
    E bună o schimbare în day time,Prietenii de la 11 nu prea aduc audiente ,ieri au fost pe locurile trei-patru! Poate revine Mireasa pentru fiul meu! O emisiune care timp de 5 ani a fost lider incontestabil de audienta pe toate targeturile! Acum vad ca prinde avant "Puterea dragostei" cu Mantea! Ieri a fost lider pe toate targeturile în intervalul 13-15!
  • Alina12 Alina12
    Dacă se fac probe cu alți prezentatori înseamnă că Andreea Țopan nu mai prezintă viitorul Observator 12.Mi se pare interesant că Antena 1 a decis să pună pe sticlă reporteri din redacție și Andreea se descură binișor(având în vedere că nu a mai prezentat nimic,aș spune că excelent) însă e nevoie și de notorietate iar vedete cu notorietate nu găsești la Digi sau România Tv.Oricum,Andreea a făcut un "interimat",Mihaela Călin renunțând la un jurnal imediat ce s-a căsătorit iar acum se caută probabil un înlocuitor și pentru ea pe perioada concediului maternal însa nu cred că Antena o inlocuiește complet pentru că în ultima perioadă a devenit destul de cunoscută și apreciată,nefiind o vedetă mondenă sau implicată în anumite scandaluri.O mare provocare cred că e intervalul 13-16 și cine o înlocuiește pe Simona Gherghe la Acces Direct.
  • dan dan
    antenuta are un management foarte prost si in day time si in prime time...nu prea vad ce fac cei de la pro la care se raporteaza care daca au un prosus de succes se mizeaza pe el

Trimite un comentariu

sus