Skip to main content

Schimbări la FCB Bucureşti. Un nou director de creaţie după plecarea lui Claudiu Dobriţă

 
Schimbări la FCB Bucureşti. Un nou director de creaţie după plecarea lui Claudiu Dobriţă

Nume nou în fruntea echipei de creaţie a agenţiei FCB Bucureşti după ce Claudiu Dobriţă, fost director de creaţie, a trecut la McCann PR.

Publicitate

Este vorba despre Cornel Gologan, cu o experienţă de aproape 20 de ani în agenţii locale, la Headvertising şi Propaganda, şi cu un episod expat la activ (director de creaţie în biroul de PR, Grayling Istanbul).

Sorina Borcescu, Managing Director FCB:

„Suntem foarte încântaţi de venirea lui Gologan în echipa FCB. Talentul lui creativ, obsesia pentru standarde şi pentru conţinut, flexibilitatea în mangement, toate îl fac foarte potrivit pentru a duce cultura creativă a agenţiei la nivelul următor. Aceasta este, dealtfel, prioritatea noastră în noul an, pe care l-am început cu o echipă de management consolidată pe mai multe planuri.”

Corenl Gologan, Creative Director FCB:

„Este o mutare firească, de maturitate, FCB este un model de agenţie în care nu am mai "jucat" până acum şi în care urmează să mă preocup de output-ul creativ, de standarde, de craft-ul echipei, dar şi de nivelul de happiness, de curiozitate şi de drive al celor alături de care o să îmi beau vreo opt spre zece cafele în fiecare zi.

Vin în Barbu Vacarescu cu multe foldere de proiecte locale, lansări de brand, campanii 360, 250 şi 146, o plasă cu câteva premii plus un număr covârşitor-devastator de pitch-uri, practic cam tot ce este firesc să acumulezi în aproape 20 de ani de muncă. Pe lângă îndeletnicirile din job description, focusul meu va fi dezvoltarea noilor dialecte şi limbaje de comunicare necesare ca să atingem cât mai bine aşteptările unui client de la o agenţie în 2019. Digital, PR, social, aplicaţii de mobil, aplicaţii de smart home şi platforme de foraj, este obligatoriu să fim poligloti.”

Totodată, FCB Bucharest anunţa completarea echipei de management după cum urmează:

  • Sorina Borcescu - Managing Director al FCB Bucharest din 2018, înainte ocupând poziţia de Client Service Director în cadrul agenţiei.
  • Andreea Cârciumaru – noul Client Service Director al agenţiei, anterior Group Account Director, alăturată echipei FCB Bucharest din 2014. Andreea are o experienţă de peste 13 ani în publicitate.
  • Sonia Panait - Business Development Director, nou venită în echipa FCB de la Propaganda. Cu un background de peste 16 ani în industrie, Sonia va fi responsabilă cu dezvoltarea portofoliului de clienţi şi cu creşterea calităţii serviciilor agenţiei.
  • Corina Anghel – Head of Strategy de la începutul anului 2018, cu o experienţă de peste 10 ani în strategic planning.
  • Alina Ştefan – PR Director începând din 2016, cu 11 ani de experienţă în relaţii publice.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus