Skip to main content

Se închid Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6? Ce spun reprezentanţii Telekom

 
Se închid Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6? Ce spun reprezentanţii Telekom

Posturile Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6, ambele deţinute de grupul Telekom, iau o pauză. Momentan. Pe forumul Softpedia apărut chiar o informaţie că posturile s-ar închide.

Publicitate

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere Telekom, care a precizat că cele două televiziuni care transmit programe de sport îşi vor întrerupe emisia pentru 90 de zile începând din 4 martie, din „din motive tehnice” (fără alte detalii).

Reprezentanţii Telekeom, pentru Paginademedia.ro:

„Programele Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 isi vor intrerupe emisia pentru o perioada de 90 de zile, incepand cu data de 4 martie 2019, din motive tehnice.

Abonatii afectati de aceasta decizie vor beneficia in aceasta perioada de continutul programelor Telekom Sport 3 si Telekom Sport 4, putand urmari, astfel, un continut sportiv diversificat si de inalta calitate. Toate celelalte canale de televiziune Telekom Sport – 1, 2, 3, 4- vor continua sa emita ca si pana acum.”

Telekom avea cele două licenţe din 2016, pe vremea când posturile se numeau Dolce Sport 4 şi Dolce Sport 5 (detalii AICI). Posturile aveau în mare reluări, scopul lor fiind difuzarea programelor sportive, în direct, atunci când erau mai multe evenimente simultan.

Legislaţiei audiovizuală permite radiodifuzoriulor să ceară oprirea emisiei pentru 90 de zile din motive tehnice.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Prokom TelePro Prokom TelePro
    Gata, s-au impacat? Am citit pe facebookul telekom romania un comentariu postat acum 30 min:
    Chiar acum am sunat si mi sa spus că vor rămâne așa cum au fost. Abia aștept sa vad maine dimineață. Daca nu vor fi nici macar pentru o zi am reziliat
  • Radu F Gabor Radu F Gabor
    Telekom Sport e o nesecata masina de mancat sume enorme de bani in schimbul unor audiente micronice. Emisiunile sunt complet plictisitoare, transmisiile sunt cumparate de la altii si stricate cu comentarii incropite.
  • Bogdan Bogdan
    Dacă ati fi fost abonați la un operator mai mic ati fi înțeles ca cele doua canale au fost de fapt create pentru a fi oferit cabliștilor mici. In esența cele doua canale aveau același program ca si Telekom Sport 1 si 2 cu excepția momentelor cand erau transmise competiții precum UEFA Champions League , Europa League, Campionate Europene etc Având in vedere recenta decizie de a își taxa chiar si proprii abonați pentru TelekomSport 1 si 2 ma gândesc ca închiderea celo doua canale era logica.
  • geo geo
    Au cerut si au primit aprobare ptr cele 2 canale ptr a transmite in toamna meciuri de fotbal de fotbal din cupele europene - atunci cand se transmiteau pe etapa mai mult de 4 meciuri. Era clar inca de atunci ca nu au continut pentru a fi viabile.
  • Marius Marius
    1. Doamna Iulia Bunea, ai citit macar cu atentie s-a postat pe Forumul Softpedia? Daca veti citi acel mesaj trimis cablistilor, acolo scrie INCETARE, nu suspendare pe 90 zile, ce v-au spus e doar o metoda de a ocoli legislatia si de a nu ramane fara licente pentru Telekom Sport 5 si 6.

    2. Doamna Iulia Bunea, cum e cu deontologia profesionala? Domnul Petrisor Obae a publicat un podcast recent in care spunea, citez: "pe online sunt mai variate mijloacele prin care se evita cumva mentioanrea sursei (...) fie sursa este plasata, dar nu se pune link (...), pe acelasi principiu, sa nu fie sursa prezenta acolo, sa nu fie prezentata publicatia care a furnizat stirea intiala. Aceasta este o chestiune care tine de bun-simț". https://www.paginademedia.ro/2019/02/video-media-podcast-subiectele-zilei

    Asa că respectati principiile pe care le promovati si puneti link catre topicul de pe Forum Softpedia.
  • M99 M99
    Postați vă rog și un link la sursă. nu numai Softpedia.
  • mile milogul mile milogul
    bing ring,si telekom romania a mancat banii oamenilor
  • bing bing
    pro tv i-a mancat banii la telekom romania

Trimite un comentariu

sus