Skip to main content

VIDEO. Ați auzit de „newsvertising”? Când știrile negative de pe Pro TV devin campanie pentru un site de imobiliare

 
VIDEO. Ați auzit de „newsvertising”? Când știrile negative de pe Pro TV devin campanie pentru un site de imobiliare

VIDEO. Mai multe știri de pe Pro TV au fost baza pentru o campanie inedită pentru o platformă de ...imobilare.

O știre cu un urs din Brașov care a ajuns să colinde cartierele în miezul zilei, știrea cu blocul nou-construit care a luat foc în Chiajna sau inundațiile care au lovit vara trecută mai multe cartiere din București au ajuns în centrul campaniei pentru imobiliare.ro.

Publicitate

Campania a fost gândită de agenția Arsenoaiei&Mătășel, iar ideea folosirii știrilor pentru a ilustra spoturile tv a fost denumită de agenție „newsvertising”. 

Fiecare zonă vine cu prețurile și cu... surprizele ei. Mai bine sfătuiește-te cu un expert imobiliare.ro”, spune mesajul campaniei. 

Campania realizată în parteneriat cu Pro TV, care a asigurat partea de „ilustrație” de la Știrile Pro TV, a fost lansată pentru a promova imoExpert, un instrument  prin care orice problema, intrebare, nelamurire sau curiozitate legate de piata imobiliara si capcanele ei pot gasi raspuns sau rezolvate.

Ce spun cei care au gândit campania?

Înainte, clipurile campaniei, inspirate din evenimentele ultimului an:

 

 

 

 

 

 

 

"Și Pro TV și imobiliare.ro militează pentru o piata imobiliara construita pe corectitudine si etică"

De ce această abordare?

Explică Emilian Arsenoaiei:

„Impreuna cu Pro TV am dezvoltat un proiect special in care stirile ProTV despre lucrurile negative de pe piata imobiliara devin reclame TV pentru imobiliare.ro si continut online util si relevant, intrucat ambele branduri militeaza pentru o piata imobiliara construita pe corectitudine si etica.”

„ImoExpertii imobiliare.ro sunt capabili sa-ti ofere informatii despre o multime uriasa de aspecte ce ar trebui considerate in momentul unei achizitii: plusurile si minusurile oricarei zone imobiliare, avizele care trebuie solicitate, riscurile achizitionarii unui apartament in faza de proiect sau la demisolul unui bloc, analize de pret si oportunitate, care sunt riscurile locuirii intr-o anumita zona, de la risc seismic la degradare morala, dar care sunt si beneficiile și așa mai departe”, spun reprezentanții agenției Arsenoaiei&Mătășel.

Daniel Crainic, Marketing Director, Imobiliare.ro:

„Prin această campanie ne-am propus sa creștem gradul de conștientizare a cumpărătorilor asupra pericolelor reale la care se supun atunci când achiziționeaza o locuință fără să se informeze cu adevărat.

A alege casa în care stai nu se rezumă la a plăti cel mai mic preț pentru o suprafață.” 

Echipa de Proiect

Imobiliare.ro
Daniel Crainic – Marketing Director
Alexandra Sandu – Online Marketing Coordinator

Arsenoaiei si Matasel
Emilian Arsenoaiei – Creative Partner
Răzvan Mătăşel – Strategic Partner

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu