Skip to main content

VIDEO. Aţi auzit de „newsvertising”? Când ştirile negative de pe Pro TV devin campanie pentru un site de imobiliare

 
VIDEO. Aţi auzit de „newsvertising”? Când ştirile negative de pe Pro TV devin campanie pentru un site de imobiliare

VIDEO. Mai multe ştiri de pe Pro TV au fost baza pentru o campanie inedită pentru o platformă de ...imobilare.

Publicitate

O ştire cu un urs din Braşov care a ajuns să colinde cartierele în miezul zilei, ştirea cu blocul nou-construit care a luat foc în Chiajna sau inundaţiile care au lovit vara trecută mai multe cartiere din Bucureşti au ajuns în centrul campaniei pentru imobiliare.ro.

Campania a fost gândită de agenţia Arsenoaiei&Mătăşel, iar ideea folosirii ştirilor pentru a ilustra spoturile tv a fost denumită de agenţie „newsvertising”.

Fiecare zonă vine cu preţurile şi cu... surprizele ei. Mai bine sfătuieşte-te cu un expert imobiliare.ro”, spune mesajul campaniei.

Campania realizată în parteneriat cu Pro TV, care a asigurat partea de „ilustraţie” de la Ştirile Pro TV, a fost lansată pentru a promova imoExpert, un instrument prin care orice problema, intrebare, nelamurire sau curiozitate legate de piata imobiliara si capcanele ei pot gasi raspuns sau rezolvate.

Ce spun cei care au gândit campania?

Înainte, clipurile campaniei, inspirate din evenimentele ultimului an:

"Şi Pro TV şi imobiliare.ro militează pentru o piata imobiliara construita pe corectitudine si etică"

De ce această abordare?

Explică Emilian Arsenoaiei:

„Impreuna cu Pro TV am dezvoltat un proiect special in care stirile ProTV despre lucrurile negative de pe piata imobiliara devin reclame TV pentru imobiliare.ro si continut online util si relevant, intrucat ambele branduri militeaza pentru o piata imobiliara construita pe corectitudine si etica.”

„ImoExpertii imobiliare.ro sunt capabili sa-ti ofere informatii despre o multime uriasa de aspecte ce ar trebui considerate in momentul unei achizitii: plusurile si minusurile oricarei zone imobiliare, avizele care trebuie solicitate, riscurile achizitionarii unui apartament in faza de proiect sau la demisolul unui bloc, analize de pret si oportunitate, care sunt riscurile locuirii intr-o anumita zona, de la risc seismic la degradare morala, dar care sunt si beneficiile şi aşa mai departe”, spun reprezentanţii agenţiei Arsenoaiei&Mătăşel.

Daniel Crainic, Marketing Director, Imobiliare.ro:

„Prin această campanie ne-am propus sa creştem gradul de conştientizare a cumpărătorilor asupra pericolelor reale la care se supun atunci când achiziţioneaza o locuinţă fără să se informeze cu adevărat.

A alege casa în care stai nu se rezumă la a plăti cel mai mic preţ pentru o suprafaţă.”

Echipa de Proiect

Imobiliare.ro
Daniel Crainic – Marketing Director
Alexandra Sandu – Online Marketing Coordinator

Arsenoaiei si Matasel
Emilian Arsenoaiei – Creative Partner
Răzvan Mătăşel – Strategic Partner

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus